Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki

+355 4 2 420 892

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki - All inclusive
sipas ofertes 0

Description

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki eshte nje kamp veror femijesh i cili ofron shume aktivitete zbavitese duke zhvilluar nje shumellojshmeri programesh interesante argetimi dhe edukimi per grupmosha te ndryshme femijesh nga 6-16 vjec.Femijet marrin pjese ne lojera, konkurse te ndryshme duke zhvilluar keshtu imagjinaten, krijimtarine,logjiken.

Sherbimi: All inclusive

KERKONI OFERTE SIPAS DATAVE:

1 - 30 Qershor KËRKO PREVENTIV..

1 - 31 Korrik  KËRKO PREVENTIV..

1 - 31 Gusht  KËRKO PREVENTIV..

1 - 30 Shtator KËRKO PREVENTIV..


 

Facilitete:

  • Aktivitete sportive, argetuese
  • Pishine
  • Sherbim pastrimi (pagese ekstra)

Dhomat:

  • Dollap
  • Wc
  • Krevat
  • Dritare druri
  • Kabine dushi

harta  video  tripadvisor


KËRKO PREVENTIV..


Përfshihen

Sipas ofertes.


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes


Prices

Room Type Dates Price
2 të rritur

Adults: 2

01/09/2017 - 31/12/2020 0€ / sipas ofertes Select