Hotele ne Maqedoni

+355 4 2 420 892

Hotele ne Maqedoni

Hotele ne Maqedoni, Mavrovo, Oher, Struge, Shkup, llixha ne Kosovrast dhe Banjisht, ideal per pushime malore, ski, pushime verore ne Liqen ose mal.
Fillon nga 19

Description

Hotele ne Maqedoni, Mavrovo, Oher, Struge, Shkup, llixha ne Kosovrast dhe Banjisht, ideal per pushime malore, ski, pushime verore ne Liqen ose mal.

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.

Mavrovo Sherbimi
   
Bistra Hotel Mavrovo Mengjes+Darke
Hotel Alpina Mavrovo Mengjes+Darke
Hotel Lodge Mavrovo Mengjes+Darke
Hotel Makpetrol Mavrovo Mengjes+Darke
Hotel Sport Mavrovo Mengjes+Darke
Hotel SRNA Mavrovo Mengjes+Darke
Radika Resort Mavrovo Mengjes+Darke
   
Diber  
Lixhat Capa, Banjisht & Kosovrast Mengjes, Dreke, Darke, Doktor!
   
   

Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


Nuk Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


Prices

Room Type Dates Price
16/08/2017 - 31/08/2020 19€ / Fillon nga