Hotele ne Shqiperi

+355 4 2 420 892

Hotele ne Shqiperi

Hotele ne Shqiperi, hotele plazhi, qyteti dhe malore ne Tirane, Durres, Vlore, Sarande, Korce, Shkoder, Berat, Gjirokaster.
Fillon nga 35

Description

Hotele ne Shqiperi, hotele plazhi, qyteti dhe malore ne Tirane, Durres, Vlore, Sarande, Korce, Shkoder, Berat, Gjirokaster.

SEZONI VJESHTE, DIMER, PRANVERE.

Korce

Hotel Flamingo 3*  

Hotel Kristal 3*

Kocibelli Hotel 4*

Life Gallery Hotel 4*

Grand hotel Palace 3*

Hotel Alpin Dardha 4*

Hotel Bujtina e Bardhe 3*

Voskopoje

Vila Falo 4*

Hotel Pashuta 3*

Akademia Hotel 3*

Royal Hotel Voskopje 3*

Shkoder

Natyral Razma Hotel Resort 4*

BËNI KËRKESË KËTU..

 


Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per detajet


Nuk Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per detajet


Prices

Room Type Dates Price
2 të rritur

Adults: 2

01/10/2017 - 31/12/2020 35€ / Fillon nga Select