Natyral Razma Hotel Resort

+355 4 2 420 892

Natyral Razma Hotel Resort

Natyral Razma Hotel Resort, ndodhet ne Razëm 40 km nga Shkodra dhe ofron pishine, sauna, kuzhine tradicionale, park per femije dhe aktivitete malore.
Fillon nga 39

Description

Natyral Razma Hotel Resort,ndodhet ne Razëm 40 km nga Shkodra dhe ofron pishine, sauna, kuzhine tradicionale, park per femije dhe aktivitete malore.

Ofertat si me poshte!

PEMA JEME:

 • Pija e Mirëseardhjes
 • Akomodimi në Dhomë 2-she
 • Mëngjese e Stinës
 • 1 Darkë e Bukur me 3 pjata meny
 • Not & Sauna ndërsa pemët të ndjekin kudo përmes dritaresh
 • Shëtitja e Pemëve: Një shëtitje në natyrë me guidë
 • E vlefshme 20 Shtator – 20 Dhjetor (Nga e Diela – të Premten) përveç Festave të Nëntorit

1 NATË/2DITË 39EUR/PËR PERSON/GJITHÇKA E PËRFSHIRË SI MËSIPËR - Beni kerkese KETU...

2 NETË/3DITË 69EUR/PËR PERSON/GJITHÇKA E PËRFSHIRË SI MËSIPËR - Beni kerkese KETU...

E BUKRA E DHEUT

 • Pija e Mirëseardhjes: 1 Shishe Spumante në Dhomën tuaj. Ju të dy, E Bukra e Dheut dhe I Bukri i Dheut në Pëshpëritjet e Njëri-Tjetrit
 • Akomodimi në Junior-Suitën “E Bukra e Dheut”/në 1dhomë 2-she në Atmosferë Romantike
 • 1 Darkë Romantike “E Bukra e Dheut” me 5 Pjata Meny , në një Tavolinë të pregatitur vetëm për Ju të dy
 • Mëngjesi deri vonë i Ditës së Nesërme
 • Not & Shtriqje në Shezlongjet e Drunjta të Pishinës së mbyllur “Mrizi i Zanave”
 • (2 Mantele Tualeti dhe Pantofla për Ecejaket nga Dhoma në Pishinë)
 • 1 Seancë Sauna , në Atmosferën e Avullt të së cilës JU mund të Përkëdhelni Njëri-Tjetrin
 • Shëtitje Kuturu mes Drurësh Aromëlëshues e Shtigjesh që do të kenë një Kuptim vetëm për JU
 • 1 Film në Një Kinema Kujtimesh “Vallja e Yjeve”
 • E VLEFSHME GJATË GJITHË VITIT

1 NATË/2DITË - 55EUR/PËR PERSON/GJITHÇKA E PËRFSHIRE SI MËSIPËR - Beni kerkese KETU...

2 NETË/3DITË - 85EUR/PËR PERSON/GJITHÇKA E PËRFSHIRË SI MËSIPËR - Beni kerkese KETU...

VJESHTA E LETRAVE

3 netë/4ditë e vlefshme nga 01 Nëntor-15Dhjetor (Nga e Diela në të Premten)

 • Akomodimi në dhomë 2-she
 • Pija e Mirëseardhjes – Një kokteil me fruta pylli në Barin “Luleborë” (I emërtuar në kujtim të Qytetarisë dhe Kopshteve me Luleborë të Shkodrës)- Mos me Harru
 • Mëngjeset e përditshme të Vjeshtës
 • 1 Shëtitje në Pyll , me Guidë, duke Vizituar Shtëpitë-Vila të Shkodranëve të ndërtuara 80-vite më parë-një Vizion për Ardhmërinë e Shqipërisë, Jetën e Bukur dhe të Shëndetshme.- Mos me Harru
 • 1 Darkë me 3-pjata meny në Restorantin e Resortit “Fjolla” ( E emërtuar në Kujtim të Gjuhës së Lashtë e të bukur, Gjuhës Shqipe)
 • Pushim & Not & Lexim në Pishinën e mbyllur “Mrizi i Zanave” (E emërtuar në Kujtim të Punës Itelektuale dhe Patriotike të Fishtës)- Mos me Harru
 • Sauna të Përditshme mes Atmosferës së Avullt dhe Aromës së Pishave
 • Lexime dhe Meditime, mes tërë Veprës së Kadaresë, në Qendrën e Kreacionit “Vallja e Yjeve” (E emërtuar në Kujtim të Punës Intelektuale të Lasgush Poradecit)-Mos me Harru
 • Rrezitje & Lexim në Verandën e Resortit “Lulet e Verës” (E emërtuar në Kujtim të Naim Frashërit, për Luftën me Pushkë e Penë të të gjithë Rilindasve, për Kombin Shqiptar)- Mos me Harru
 • 1 Pasdite Çaji Mali në Verandën “Hija e Maleve” ( E emërtuar në Kujtim të Punës Intelektuale dhe Patriotike të Ernest Koliqit)- Mos me Harru
 • Udhëtimi i Historisë – 1 Udhëtim në këmbë(2 orë vatje dhe 2 orë kthim) i shoqëruar me Guidë drejt Shpellës së LLesh Marashit (Quhet Shpella e Llesh Marashit, sepse aty ai beri rezistencën e fundit në emër të Lirisë, kundër Komunizmit)- Mos me Harru

Çmimi i Paketës - 99 Eur/Për person/Gjithçka e Përfshirë si Mësipër - Beni kerkese KETU...

Perfshihen:

Parkim falas

Sherbimet dhe shetitjet sipas ofertave te hotelit.

Nuk perfshihen:

spaPërfshihen

Sipas ofertave me siper


Nuk Përfshihen

Sipas ofertave me siper


Prices

Room Type Dates Price
30/10/2017 - 31/10/2020 39€ / Fillon nga