AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Hotele

Hotele, Vila, Apartamente

Hotel Mihallari

Hoteli dhe Taverna Mihallari i pozicionuar ne fashatin turistik te Dardhes i pershtatshem per te gjetur komoditetin e duhur duke ju lejuar te provoni ushqimet tradicionale qe ofron ne cilesine maksimale.

Starting50dhome standarte

Details

Vila Falo Voskopoje

Vila Falo Voskopoje - Mengjes

Starting18Fillon nga

Details

Hotel Pashuta Voskopoje

Hotel Pashuta,Voskopoje - Mengjes

Starting18Fillon nga:

Details

Lixhat Capa, Banjisht & Kosovrast

Lixhat Capa,Banjisht & Kosovrast - Mengjes, Dreke, Darke, Doktor

Starting2202 te rritur 7 nete

Details

Radika Resort, Mavrovo

Radika Resort Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details

Bistra Hotel, Mavrovo

Bistra Hotel, Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details

Hotel Sport, Mavrovo

Hotel Sport, Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details

Hotel Lodge,Mavrovo

Hotel Lodge,Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details

Hotel SRNA,Mavrovo

Hotel SRNA,Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details

Hotel Alpina Mavrovo

Hotel Alpina Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details