AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Hotele

Hotele, Vila, Apartamente

HOTELE KOCIBELLI KORCE

Kocibelli Hotel i vendosur ne qender te Korces i pershtatshem per te gjetur komoditetin dhe cilesine e duhur per nje fundjave te mbrekullueshme.

Starting35Fillon nga

Details

Life Gallery Hotel Korce

Life Gallery Hotel Korce,nje vend ideal per tu qetesuar dhe kaluar nje fundjave te mbrekullueshme duke shijuar te gjithe sherbimet cilesore qe ofron hoteli.

Starting35Fillon nga

Details

Grand hotel Palace Korce

Grand hotel palace Korce ndodhet ne zemer te Korces ideal per fundjave te kendshme duke provuar gatimet tradicionale Shqiptare qe ofron hoteli.

Starting35Fillon nga

Details

Hotel Flamingo Korce

Hotel Flamingo Korce ndodhet ne qender te qytetit, prane pazarit te vjeter dhe bulevardid kryesor, ideal per pushime fundjave me familjen dhe miq.

Starting35Fillon nga

Details

Hotel Kristal Korce

Hotel Kristal Korce ndodhet ne koder me pamje nga qyteti, gjelberim, pajisur me restorant, ideal per pushime ne fundjave me miq e familje.

Starting35Fillon nga

Details

Hotel Bujtina e Bardhe Korce

Hotel Bujtina e Bardhe ndodhet ne zemer te Korces, prapa katedrales, arredim tradicional, ideal per fundjave te ngrohte me miq e familje.

Starting35Fillon nga

Details

Club Valtur Garden Calabria

Club Valtur Garden Calabria eshte nje resort me 4 yje i vendosur ne Acconia, Itali. Hoteli perfshin te gjitha vaktet dhe pijet.

Starting85Personi/Nata/Fillon nga

Details

Pizzo Calabro Resort

Pizzo Calabro Resort, nje resort me 3 yje, i vendosur ne Pizza, Itali. Hoteli ofron sherbime cilesore, te gjitha vaktet dhe pijet.

Starting76Personi/Nata/Fillon nga

Details

Porto Ada Village Resort

Porto Ada Village Resort, nje resort me 4 yje i pozicionuar ne Pizza, Itali. Kompleksi ofron te gjitha vaktet, pijet, dhe nje qendrim te paharrueshem.

Starting69Personi/Nata/Fillon nga

Details

Hotel Residence Solemare Village

Hotel Residence Solemare Village, nje resort me 4 yje i vendosur ne Vatikan, Itali. Hoteli ndodhet shume prane detit dhe ofron te gjitha vaktet dhe pijet.

Starting63Personi/Nata/Fillon nga

Details