AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Hotele

Hotele, Vila, Apartamente

Akrathos Hotel Halkidiki

Akrathos Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Akrogiali Small Boutique Hotel Halkidiki

Akrogiali Small Boutique Hotel i vendosur ne Halkidiki ofron te provoni kuzhinen greke dhe mesdhetare duke e shijuar ate ne kopesht, tarrace nen panoramen e detit. Zgjedhja ideale per pushime te qeta.

Starting0test

Details

Akroyali Hotel Halkidiki

Akroyali Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Akti Ouranoupoli Hotel Halkidiki

Akti Ouranoupoli Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Al Mare Hotel Halkidiki

Al Mare Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Alexander The Great Hotel Halkidiki

Alexander The Great Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Alexandros Palace Hotel & Suites Halkidiki

Alexandros Palace Hotel & Suites Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Alia Palace Hotel Halkidiki

Alia Palace Hotel Halkidiki ofron nje pamje mahnitese nga gjiri i Cassandras.Hoteli gezon nje kuzhine me shije autentike greke tradicionale.

Starting0test

Details

Alkyonis Hotel Halkidiki

Alkyonis Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0test

Details

Ammon Zeus Hotel Halkidiki

Ammon Zeus Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details