Kontakt

+355 4 2 420 892

Kontakt

Plotësoni formën më poshtë

2 + 10 =
Zgjidhni këtë problem të thjeshtë të matematikës dhe futni rezultatin. P.sh. Për 1 + 3, futni 4.