Albanian Eagle Tours: Packages

+355 4 2 420 892

Paketa Pushimesh

Paketa pushimesh verore dhe dimerore!

  • Home
  • Paketa Turistike

Lista e plote e paketave turistike individuale

Paketa turistike per udhetime individuale ku perfshihen bileta avioni hotel transfertat dhe ture opsionale per pushime plazhi kulturore dhe biznesi.

99Fillon nga

Details

Budapest Udhetim Individual

Pakete Turistike per udhetim individual ne Budapest, perfshihen biletat e avionit vajtje ardhje, akomodim ne hotel dhe mengjeset. Duke filuer nga 99 euro/personi bileta avioni+hotel+mengjeset ne hotel!

69Fillon nga

Details

Rome Udhetim individual

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.

177Fillon nga

Details

Verona Udhetim Individual

Verona Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.

166Fillon nga

Details

Venecia Udhetim Individual

Venecia Udhetim Individual, Hotel me mengjes, bileta avioni dhe mundesi per guide lokale, duke filluar nga €199/personi

351Fillon nga

Details

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi me avion, transferte, hotel, mengjeset dhe ture opsioinale, pushime dhe argetim ne dimer.

565Fillon nga

Details

Bileta Avioni ne Oferte

Bileta avioni, fluturime ekonomike nga Tirana ne Itali, Turqi, Amerike, Gjermani, Angli, France dhe kudo ne bote.

25Fillon nga

Details

Ndeshje Futbolli

Ndeshje Futbolli dhe Koncerte, Searia A Itali, UEFA Champions league, Spanish La Liga, German Bundesliga, Kombetarja Shqipetare dhe koncerte ne bote.

30Fillon nga

Details

Pushime ne ishujt Maldive

Pushime ne ishujt Maldive, hotele, resorte ishull, me sherbim all inclusive, biletat e avionit dhe transfertat te perfshira, Pushime ideale per cifte, duke filluar nga €1384

1384Fillon nga

Details

Pushime ne Kuba (Cuba)

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira

869Fillon nga

Details