Bileta Avioni ne Oferte

+355 4 2 420 892

Bileta Avioni ne Oferte

Bileta avioni, fluturime ekonomike nga Tirana ne Itali, Turqi, Amerike, Gjermani, Angli, France dhe kudo ne bote.
Fillon nga 25

Programi

BILETA AVIONI NE OFERTE!!

ITALI, STAMBOLL - BUDAPEST- SHKUP - PODGORICA - PRISHTINA: 

PERIUDHA - JANAR, SHKURT, MARS!!!
Cmimet fillojne nga €25 - ne data te caktuara, - te parazgjedhura nga kompanite ajrore. 

Beni kerkese per te verifikuar cmimet e ofertave, - ofertat jane momentale!

ITALI

Janar / Shkurt

> Tirane-Rome

 € 80.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Malpensa

 € 45.00-->> beni kerkese

> Tirane-Bergamo

 €  45.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Bologna

 €  45.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Bari

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Brindisi

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Firenze

 €  45.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Genova

 €  77.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Napoli

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Perugia

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Pescara

 €  55.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Pisa

 €  55.00 -->> beni kerkese

> Tirane -Rimini

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Torino

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Treviso

 €  55.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Venice

 €  55.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Ancona

 €  65.00 -->> beni kerkese

> Tirane - Verona

 €  45.00 -->> beni kerkese

 

 

BUDAPEST

Janar Shkurt

> Tirane-Budapest

 €  25.00 -->> beni kerkese

> Budapest -  Bruksel € 25.00 -->> beni kerkese
> Tirane - Londer  € 40.00 -->> beni kerkese

> Budapest - Nice 

€ 33.00 -->> beni kerkese

> Budapest - Berlin 

 €  25.00 -->> beni kerkese

> Budapest - Dortmund

 € 35.00 -->> beni kerkese

> Budapest - Frankfurt

 € 35.00-->> beni kerkese

> Budapest - Eindhoven

 € 33.00-->> beni kerkese

> Budapest - Bergen

 €  31.00-->> beni kerkese

> Budapest - Birmingham

 €  75.00-->> beni kerkese

> Budapest - London Luton

 €  35.00 -->> beni kerkese

> Budapest - Gothenburg Landvetter

 €  35.00-->> beni kerkese

> Budapest - Barcelona El Prat

 €  50.00 -->> beni kerkese

NISJE NGA SHKUPI

 Janar / Shkurt

> Shkup - Oslo 

 €  35.00 -->> beni kerkese

> Shkup-Gothenburg

 €  35.00 -->> beni kerkese

> Shkup- Copenhagen

 €  35.00 -->> beni kerkese

> Shkup  - Malmo

 €  35.00 -->> beni kerkese

> Shkup - Londer

 €  35.00 -->> beni kerkese

> Shkup - Bratislava

 €  2700 -->> beni kerkese

> Shkup - Berlin Schoenefeld

 €  25.00 -->> beni kerkese

> Shkup -  Dortmund

 €  25.00 -->> beni kerkese

NISJE NGA OHRI

Janar / Shkurt 

> Ohrid - Basel-Mulhouse-Freiburg

 € 35.00-->> beni kerkese

NISJE NGA PODGORICA

 Janar / Shkurt 

> Podgorice - Memmingen/Munich West

 €  20.00-->> beni kerkese

> Podgorice - Budapest 

 €  20.00-->> beni kerkese

> Podgorice - Londer 

 €  25.00 -->> beni kerkese

> Podgorice - Bruksel 

 €  27.00-->> beni kerkese

> Podgorice - Berlin 

 €  25.00 -->> beni kerkese

NISJE NGA PRISHTINA

 Janar / Shkurt 

> Prishtine - Berlin 

 €  50.00 -->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00 -->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00 -->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00 -->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00 -->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00-->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00 -->> beni kerkese

> Prishtine -

 €  00.00 -->> beni kerkese

Ofertat jane momentale dhe duhet bere kerkese paraprake per te konfirmuar cmimet!

*Shpjegime mbi ofertat!!
Cmimet vlejne per data te caktuara gjate muajve te specifikuar me siper!
Fluturimet jane nje drejtim. 
Cmimet jane me bagazh dore nga 8 - 10 kilogram, me permasa te limituara sipas kompanive ajrore. 
Vende te limituara!!

Kontaktoni menjeher per te pare nese ka vende te lira ne destinacionin qe ju intereson.

#AlbanianEagleTours
00355 42420892 - 00355686064077


Përfshihen

Fluturim + 1 valixhe/cante dore nga 8 - 10 kilogram sipas kompanise ajrore dhe destinacionit me permasa te limituara per kabinen e brendeshme te avionit. 

Taksat e biletave dhe fluturimit.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

Valixhe mbi 10 kilogram. 

Shoqerues per femije apo per invalide. 


Transport

Transporti me avion te linjes!