Budapest Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Budapest Udhetim Individual

Pakete Turistike per udhetim individual ne Budapest, perfshihen biletat e avionit vajtje ardhje, akomodim ne hotel dhe mengjeset. Duke filuer nga 99 euro/personi bileta avioni+hotel+mengjeset ne hotel!
Fillon nga 69

Programi

Pakete Turistike per udhetim individual ne Budapest, perfshihen biletat e avionit vajtje ardhje, akomodim ne hotel dhe mengjeset. Duke filuer nga 99 euro/personi bileta avioni+hotel+mengjeset ne hotel!

Pakete individuale. 


Nisje cdo fundjave Shtune - Marte me avion direkt nga Tirana. Akomodim ne hotel me 3* me mengjeset e perfshira per 3 nete / 4 dite. 

Oferta te vecanta per festat e Nentorit, Krishtlindje, Shen Valentini, festat e Mesuesve dhe Grave.

► 13 - 15 Shkurt € 108.60 -  bej kerkese
► 6 - 8 Mars € 103.80 -  bej kerkese
► 8 - 10 Mars € 97.80 -  bej kerkese
► 31 Mars- 03 Prill/pashket  € 150.00 -  bej kerkese

 

*Transferta aeroport-hotel-aeroport €20 shtese per person.


*Shenim:
Cmimet mund te kene luhatje te vogla ne vartesi te datave te ofertes, - ne vecanti datat me te aferta te skedulit! 

 


Përfshihen

Ne cmim perfshihen:

  • Biletat e avinoni vajtje - ardhje
  • Akomodim ne hotel per 3 nete
  • Mengjeset ne hotel.

Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asnje gje qe nuk eshte e permendur ne rubriken e "Te perfshira"


Hyrja ne hotel pas ores 14:00

Dalja nga Hoteli deri ne oren 11:00


Transport

Transporti me avion WizzAir - fluturim direkt nga Tirana - Budapest cdo te shtune - marte