Lista e plote e paketave turistike individuale

+355 4 2 420 892

Lista e plote e paketave turistike individuale

Lista e paketave turistike individuale te propozuara nga Albanian Eagle Tours.
Fillon nga 99

Programi

Paketa turistike per udhetime individuale ku perfshihen bileta avioni hotel transfertat dhe ture opsionale per pushime plazhi kulturore dhe biznesi.

Keto oferta jane ideale per te gjithe qe preferojne te udhetojne te pavarur. 

➤ Budapest fillon nga € 99.00  - detajet --->>>


➤ Rome fillon nga € 165.00 - detajet  --->>>


➤ Verona fillon nga € 179.00 - detajet --->>>


➤ Venecia fillon nga € 199.00 - detajet --->>>


➤ Dubai fillon nga € 565.00 - detajet --->>>


➤ Maldive fillon nga €1294.00 - detajet --->>>


➤ Kuba fillon nga € 869.00 - detajet --->>>


➤ Futboll fillon nga € 30.00 - detajet --->>>


➤ Bileta Avioni fillon nga € 30.00 - detajet --->>>


Paketat perfshijne biletat e avionit vajtje-ardhje, hotel plus transfertat dhe ture opsionale qe ju mundesojne elasticitet te plote me kohen qe doni te kaloni pushimet. 

Progamet me siper jane per te krijuar nje ide mbi ofertat dhe na kontaktoni per nje preventiv te detajuar.

KERKO PREVENTIV

 


Përfshihen

Sipas ofertave me siper - shtypni mbi oferten qe deshironi per te pare detajet e plota!


Nuk Përfshihen

Sipas ofertave me siper - shtypni mbi oferten qe deshironi per te pare detajet e plota!


Transport

Sipas ofertave me siper - shtypni mbi oferten qe deshironi per te pare detajet e plota!

Hape oferten ne faqe Webi..

OFERTAT PER PERIUDHEN E DIMRIT 2019

ISHUJT MALDIVE

Datat: Nga 7 Janar - 31 Mars 2019

Fun Island Resort 3* mengjes, dreke, darke, ►nga:€1294
KËRKO OFERTË
Biyadhoo Island Resort 3* (Male Sud) mengjes, dreke, darke, ►nga:€1551
KËRKO OFERTË
Holiday Island Resort & Spa 4* (Atollo Ari Sud) mengjes dhe darke, ►nga:€1561
KËRKO OFERTË
Sun Island Resort & Spa 4* (Atollo Ari Sud) mengjes dhe darke, ►nga:€1583
KËRKO OFERTË
Paradise Island Resort 5* (Beach Bungalow) (Male Nord), mengjes dhe darke, ►nga:€1622
KËRKO OFERTË
Royal Island Resort & Spa 5* (Beach Villa) (Atollo Baa) mengjes dhe darke, ►nga:€1810
KËRKO OFERTË
Filitheyo Island Resort 4* (Atollo Nilandhe Nord) mengjes dhe darke, ►nga:€1985
KËRKO OFERTË
Meeru Island Resort 4* (Garden Room) (Atollo Ari Nord) mengjes, dreke, darke, ►nga:€2045
KËRKO OFERTË
Bandos Maldives 4* (Atollo Kaafu) mengjes dhe darke, ►nga:€2153
 
KËRKO OFERTË
Palm Beach Resort and Spa 4* (Dive Garden Villa) (Atollo Lhaviyani) mengjeset, drekat, darkat + pijet, ►nga:€2204
KËRKO OFERTË
Vilamendhoo Island Resort 4* (Garden Villa) (Atollo Ari Sud), mengjeset, drekat, darkat, ►nga:€2214
KËRKO OFERTË
Olhuveli Beach and Spa Resort 4* (Male Sud) mengjeset, drekat, darkat + Pijet ►nga:€2273
KËRKO OFERTË

*NISJET BEHEN NGA ITALIA!

Perfshihen: 

  • Fluturim + Akomodim 10 Dite, Akomodim 7 Nete + Transfertat

Nuk Perfshihen: 

  • Taksat e aeroportit 440 euro. 
  • *Opsional - Siguracion anullimi 3% i vleres totale. 

Fluturimi me Emirate - vende te limituara per te cilat duhet konfirmuar disponueshmeria ne kohen e kerkeses nga ana e klienteve. 

Zbritje - 100 euro per cift per Muaj Mjalti

Fakultatirve: Lounge (Salloni i ndenjes) ne Dubai 35 euro per person per tre (3) ore.​*Kushtet:

  1. Per Shqiptaret qe udhetojne ne zonen Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 dite afat skadence, siguracion shendeti ne udhetim, ftese ose rezervim hoteli per te gjitha ditet e qendrimit, 
  2. Per femijet nen 18 vjec eshte e nevojshme prokure nga prinderit qe nuk udhetojne me femijen.
  3. Per cdo rezervim, klientet bien dakort me kushtet e kontrates ne linkun qe vijon: Shtypni ketu per kontraten
  4. Per cdo problem qe lind para, gjate, ose pas perdorimit te sherbimit te blere, klientet kane te drejte ankimimi me shkrim. 
 
Copyright © * 2018* Albanian Eagle Tours*, Te gjitha te drejtat e rezervuara
Email: book@albanianeagletours.com
Web: Albanian.Eagle.Tours
Tel: 00355 4 242 0892
Cel: 00355 68 6064077
Skype: Albanian.Eagle.Tours
FB: Albanian Eagle Tours

Deshironi te ndryshoni menyren si ju vijne emailet?
Ju mund te ndryshoni preferencat ose ç'regjistrohuni nga lista.