Ndeshje Futbolli

+355 4 2 420 892

Ndeshje Futbolli

Ndeshje Futbolli dhe Koncerte, Searia A Itali, UEFA Champions league, Spanish La Liga, German Bundesliga, Kombetarja Shqipetare dhe koncerte ne bote.
Sipas ofertave ne faqe 0

Përfshihen

Bileta e ndeshjes sipas cmimit te kategorise me te ulet - paraqitur ne promocion, ose te nje kategorie tjeter sipas zgjedhjes suaj. 

Biletat jane per ulje cift

Biletat per tre persona e siper behen me kerkese, por nuk garantohen dot qe te gjithe te ulen ne rresht me njeri-tjetrin. 


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

Kostot e dergeses postare (tipikisht 15 euro per dergese)

Kostot e dergeses tipi bilete elektronike (tipikisht 5 euro per 1 bilete)

Asgje tjeter pervec cmimit te biletes.