Oferta e Dites

+355 4 2 420 892

Oferta e Dites

Oferta e Dites; - Oferta Speciale dhe Oferta te minutes se fundit!
Sipas ofertave ne faqe 299

Programi

Oferta e Dites - KORFUZ All Inclusive!

Datat e programit: 17 - 24 Maj

Alexandros Hotel 4*

All inclusive - 7 nete / 8 dite!

€299/personi Hotel + Transport

MË SHUME DETAJE: 

Ionian Princess Club Hotel 4*

All Inclusive - 7 nete / 8 dite
€315/personi Hotel + Transport

MË SHUME DETAJE: 

Gelina Village Aqua Park 5*

All inculsive - 7 nete / 8 dite
€355/personi Hotel + Transport

MË SHUME DETAJE: 

Messonghi Beach Resort 3*

All Inclusive - 7 nete / 8 dite
€407/personi Hotel + Transport

MË SHUME DETAJE: 


Sqarime:
  1. Cmimet me siper jane per 1 person te rritur me akomodim minimal 2 te rritur per 1 dhome. 
  2. Ne cmim perfshihen akomodim ne hotel me sherbim All Inclusive sipas programit te hotelit + Transporti vajtje-ardhje me nisje nga Tirana + biletat e tragetit Igumenice - Korfuz!
  3. Ne cmim nuk perfshihet taksa turistike e hoteleve e vendosur ne 1 Janar 2018, Hotelet 5* 4 euro, Hotelet 4* 3 euro, Hotelet 3* 1.5 euro.
  4. Dhomat jane te limituara!


*Kushtet:
  1. Per Shqiptaret qe udhetojne ne zonen Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 dite afat skadence, siguracion shendeti ne udhetim, ftese ose rezervim hoteli per te gjitha ditet e qendrimit, 
  2. Per femijet nen 18 vjec eshte e nevojshme prokure nga prinderit qe nuk udhetojne me femijen.
  3. Per cdo rezervim, klientet bien dakort me kushtet e kontrates ne linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
  4. Per cdo problem qe lind para, gjate, ose pas perdorimit te sherbimit te blere, klientet kane te drejte ankimimi me shkrim. 
 
 
 
 
 
 

Përfshihen

Sipas Ofertes


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e permendur specifikisht ne rubriken e te perfshira.


Transport

Transporti me autobuz ose minibus cdo dite nga Maji deri ne fund te Gushtit!


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë