Paketa Pushimesh ne Halkidiki

+355 4 2 420 892

Paketa Pushimesh ne Halkidiki

Oferta ne Greqi: Paketa pushimesh All Inclusive ne Halkidiki, Kassandra, Sithonia, Athos, Selanik, Pieria, hotele, resorte dhe transport. Duke filluar nga 4 Qershor cdo jave akomodim ne hotel 7 nete + transport vajtje/ardhje te perfshire.
Sipas ofertave ne faqe 0

Programi

Oferta ne Greqi: Paketa pushimesh All Inclusive ne Halkidiki, Kassandra, Sithonia, Athos, Selanik, Pieria, hotele, resorte dhe transport. 


OFERTAT MË POSHTË!! 


Aristoteles Beach 4* - Afitos, Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €504 - Bëhet €378 për 7 netë për person për Nisje më 18, 22, 25 Maj.
 • Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

RUAJ OFERTËN


Kriopigi Beach 4* - Kriopigi, Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi Ishte €336 - Bëhet €252 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Calypso Siviri 2* Superior -Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi Ishte €151 - Bëhet €136 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Porto Carras Sithonia 5* -Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €635 - Bëhet €413 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Porto Carras Meliton 5*L - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

 • Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €499 - Bëhet €324 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Cronwell Resort Sermilia 5* -Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars .
 • Çmimi: Ishte €426 - Bëhet €319 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Alexander The Great 4*- Halkidiki ( Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
 • Çmimi: Ishte €253 - Bëhet €227 për 7 netë për person për nisje më 11 Maj
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Istion Club 5* - Halkidiki (Ultra All Inclusive)

 • Zbritje 8% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
 • Çmimi: Ishte €524 - Bëhet €482 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Lagomandra Beach 4* -Halkidiki, (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars.
 • Çmimi: Ishte €273 - Bëhet €246 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Palladium 3*- Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €388 - Bëhet €330 për 7 netë për person për nisje më 12 Maj
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Pomegranate Spa 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €567 - Bëhet €454 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Mendi 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
 • Çmimi: Ishte €273- Bëhet €245 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Kassandra Palace 5*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €273- Bëhet €232 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Miraggio Thermal Spa Resort - Halkidiki (Fjeteje dhe Mëngjes)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €676- Bëhet €608 për 7 netë për person për nisje më 20 Maj.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Lagomandra Hotel & Spa 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars.
 • Çmimi: Ishte €248- Bëhet €223 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Anastasia Resort & Spa 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars.
 • Çmimi: Ishte €396- Bëhet €277 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Ammon Zeus 4*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Çmimi: ështe €330- për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Akrathos 4*- Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
 • Çmimi: Ishte €401- Bëhet €361 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Lesse 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €221- Bëhet €206 për 7 netë për person për nisje më 19 Maj.
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Aristoteles Holiday 4*- Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €233- Bëhet €198 për 7 netë për person për nisje më 10 Maj.
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Potidea Palace 4+*- Halkidiki (Ultra All Inclusive)

 • Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €623- Bëhet €436 për 7 netë për person për nisje më 29 Prill.
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Possidi Holidays 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €406- Bëhet €304 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Tresor Sousouras(ex.Hanioti Palace) 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 5% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €193- Bëhet €183 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj.
 • 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Aegean Melathron 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 30% për Rezervime të Hershme deri më 28 Shkurt.
 • Çmimi: Ishte €358- Bëhet €250 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Elinotel Apolamare 4+ * - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Çmimi ështe €435- për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .
 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars.
 • Çmimi: Ishte €703- Bëhet €633 për 7 netë për person për nisje më 16 Qershor .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Alia Palace 5*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
 • Çmimi: Ishte €313- Bëhet €266 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Ekies All Senses Resort 4* - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €388- Bëhet €349 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Theoxenia 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Çmimi: ështe €228 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Agionissi Resort 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill.
 • Çmimi: Ishte €253- Bëhet €227 për 7 netë për person për nisje më 17 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Elinotel Polis 3*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 15 Mars .
 • Çmimi: Ishte €185- Bëhet €148 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Sunrise 3* - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Mars.
 • Çmimi: Ishte €194- Bëhet €174 për 7 netë për person për nisje më 1 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Porfi Beach 3+* - Nikiti Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €296- Bëhet €251 për 7 netë për person për nisje më 17 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Anthemus Sea Beach 5*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Çmimi: ështe €402 për 7 netë për person për nisje më 20 Prill .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Alexandros Palace 5* - Hlkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €322- Bëhet €289 për 7 netë për person për nisje më 28 Prill.
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Portes Beach 4* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €252- Bëhet €227 për 7 netë për person për nisje më 30 Prill .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Theo Bungalows 3* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €189- Bëhet €141 për 7 netë për person për nisje më 26 Maj .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Eagles Palace 5* - Halkidiki (All Inclusive)

 • Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €462- Bëhet €416 për 7 netë për person për nisje më 27 Prill .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Athos Palace 4*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €241- Bëhet €205 për 7 netë për person për nisje më 26 Prill .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Pallini Beach - Kalithea Halkidiki (Gjysëm pension)

 • Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
 • Çmimi: Ishte €249- Bëhet €212 për 7 netë për person për nisje më 26 Prill .
 • Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

RUAJ OFERTËN


Transport

Transporoti me nisje nga Tirana cdo te shtune / u

Vendet ne mjet nuk jane te caktuara paraprakisht. 

Prioriteti i dorezimit dhe marjes se pasagjereve nga hoteli behet 1 dite para nisjes.