Paketa pushimesh ne Itali

+355 4 2 420 892

Paketa pushimesh ne Itali

Paketa Turistike, Pushime ne Itali, - Kalabri, Sicili, Puglia, Sardegna All Inclusive.
7 Nete - Sipas ofertes 0

Programi

Paketa Turistike, Pushime ne Itali, - Kalabri, Sicili, Puglia, Sardegna, hotel me sherbim All Inclusive, transport me traget ose bileta avioni.

Udhetimi eshte individual, dhe behet me traget Durres - Bari, me autbuzin e linjes Tirana - Catania, ose me avion Tirane - Rome - Lamecia (Kalabri)


FUTURA CLUB TORRE RINALDA RESORT 4* - All inclusive i limituar - 7 nete / 8 dite!

 • €896/Cifti - 26 Maj - 8 Qershor
 • €994/Cifti - 9 - 15 Qershor
 • €1386/Cifti - 14 - 27 Korrik

MË SHUME DETAJE: 


 BAIA DEGLI ACHEI VILLAGE 4 * - All Inclusive i limituar - 7 nete / 8 dite

 • €1246/Cifti - 22 Qershor - 19 Korrik
 • €1414/Cifti - 20 Korrik - 2 Gusht

MË SHUME DETAJE: 


LA CONCHIGLIA VILLAGE 4* -> all inculsive - 7 nete / 8 dite

 • €1232/Cifti - 29 Qershor - 12 Korrik
 • €1414/Cifti - 13 Korrik - 2 Gusht
 • €1726/Cifti - 3 - 23 Gusht

MË SHUME DETAJE: 


GARDEN RESORT CALABRIA 4* -> All Inclusive - 7 nete / 8 dite

 • €1386/Cifti - 29 Qershor - 19 Korrik
 • €1820/Cifti - 3 - 9 Gusht

MË SHUME DETAJE: 


LISTA HOTELEVE ME POSHTE!!


CALABRIA - TROPEA

 1. PIZZO CALABRO RESORT 4* -> tre vakte me pije
 2. SOLEMARE VILLAGE VILLAGE 4* -> tre vakte pa pije  
 3. STROMBOLI HOTEL 4* -> tre vakte pa pije  
 4. BV BORGO DEL PRINCIPE 4* – tre vakte me pije ose All Inclusive
 5. BV KALAFIORITA 4*– tre vakte me pije
 6. BAIA DELLE SIRENE 3*+ - All Inclusive i limituar
 7. SCIABACHE VILLAGE  3* - tre vakte me pije 
 8. TORRE RUFFA ROBINSON 3* – tre vakte me pije
 9. LA FATTORIA SUL MARE – aparthotel 3* tre vakte pa pije
 10. TONICELLO HOTEL RESORT 3* -> tre vakte me pije
 11. ORIZZONTE BLU DI TROPEA 3* → mengjes dhe darke
 12. HOTEL EDEN VILLAGE 3* → mengjes dhe darke me pije gjate vakteve
 13. LA CONCHIGLIA VILLAGE 4* -> all inculsive
 14. VILLAGGIO PINETA PETTO BIANCO 3* → mengjes dhe darke
 15. HOTEL VILLA ANTICA 4* - mengjes bufe
 16. HOTEL CLUB COSTA SMERALDA 3* → tre vakte pa pije
 17. BLU TROPICAL HOTEL 4* → tre vakte pa pije
 18. LABRANDA ROCCA NETTUNO 4* -> All inclusive

BËNI KËRKESË KËTU..


CALABRIA CATANZARO

 1. CLUB ESSE COSTA DELLO IONIO 4* - 3 vakte bufe + pijet gjate vakteve
 2. CLUB ESSE SUNBEACH 4* - All Inclusive
 3. SIMERI VILLAGE 4* - All Inclusive
 4. VOI FLORIANA RESORT 4* - All Inclusive
 5. NAUSICAA VILLAGE 3* - All Inclusive i limituar
 6.  LE CASTELLA VILLAGE 4* – All Inclusive i limituar
 7. PORTO KALEO RESORT 4* - All Inclusive i limituar
 8. VILLAGGIO L'OASI 4* - All Inclusive i limituar
 9. BAIA DEGLI ACHEI VILLAGE 4 * - All Inclusive i limituar
 10. DELLE STELLE HOTEL 4* → tre vakte pa pije
 11. GARDEN RESORT CALABRIA 4* -> All Inclusive

BËNI KËRKESË KËTU..


PUGLIA - RAJONI

 1. RIVA MARINA RESORT 4* – All Inclusive
 2. RELAIS MASSERIA LE CESINE 4 * - All Inclusive 
 3. PIETRABLU RESORT & SPA 4 * - All Inclusive
 4. GRAND HOTEL RIVIERA 4* - tre vakte pa pije
 5. BASILIANI HOTEL 4* - tre vakte pa pije
 6. VOI ALIMINI RESORT 4* - All Inclusive
 7. OSTUNI MARINA VILLAGE 3*-> All inclusive
 8. FUTURA CLUB TORRE RINALDA RESORT 4* - All inclusive i limituar

BËNI KËRKESË KËTU..


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KËTU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KËTU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KËTU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KËTU...


Përfshihen

Perfshihen akomodimi ne hotel sipas datave te caktuara.

Sherbimi ne hotel sipas zgjedhjes suaj


Nuk Përfshihen

Në cmim nuk përfshihet

Biletat e tragetit vajtje - ardhje me traget Durres - Bari

asnje gje qe nuk eshte e permendur specifikisht si e perfshire ne pakete.


Transport

Trasnporti me makine personale nga vete klienti

Biletat e tragetit per klientin dhe makinat i rezervojme ne montin qe vendos klienti per te udhetuar.