Paketa pushimesh ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Paketa pushimesh ne Korfuz

Paketa pushime ne Korfuz, akomodim ne hotele, vila, apartamente me sherbim all inclusive dhe transport vajtje - ardhje gjate gjithe veres.
Pashket 4 dite All Inclusive 119

Programi

Paketa pushime ne Korfuz, akomodim ne hotele, vila, apartamente me sherbim all inclusive dhe transport vajtje - ardhje gjate gjithe veres.

PASHKET 6 - 9 Prill.

Dita e Parë, E Premtja e Mirë, 6 Prill 2018: 

Nisja nga Tirana në oren 04.00 dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtuna e Pashkëve, 7 Prill 2018: 

All Inclusive. Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë, E Diela e Pashkëve, 8 Prill 2018: 

All Inclusive.

Dita e Katërt, E Hëna e Pashkëve, 9 Prill 2018: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri, Udhëtimi nëpërmjet Igumenicës dhe Qafë Botës. Mbrritja në Shqipëri.

KUJDES
-Akomodimi 
      - në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.
      - në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE të Pashkëve, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale).

06/04/2018 në 09/04/2018 Tarifa
Dhomë Standart Hotel Telemachos 2*S (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 119.00 
Dhomë Standart Hotel Messonghi 3*S (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 199.00 

Në pagesën përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi 
- në hotel Telemachos 2* Superior në Korfuz, All Inclusive (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat dhe Pijet) për të gjithë ditët e qëndrimit.
- në Hotel Messonghi 3* Superior, All Inclusive, (Mëngjeset, Drekat dhe Darkat SPECIALE të Pashkëve, Pijet e përfshira, Muzikë Live dhe Vallëzime Tradicionale).
-Shëtitjet në Korfuz me autobus
-Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

REZERVO


PAKETA PUSHIMESH TE PLOTA ME TRANSPORT TIRANE - KORFUZ!


Messonghi Beach 3* Superior - Moraitika, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €307 - Bëhet €276 për 7 netë për person për Nisje më 11, 15, 18, 22, 25 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Corfu Belvedere 3* - Benitses, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €315 - Bëhet €267 për 7 netë për person për Nisje më 22, 25, 28 Maj, 1, 8 Qershor.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Telemachos Village 2* Superior - Dassia, Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars.
Çmimi: Ishte €202 - Bëhet €161 për 7 netë për person për Nisje më 11 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Primasol Louis Ionian Sun 4* - Korfuz (All Inclusive)

Çmimi: ështe €338 për 7 netë për person për Nisje më 4 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Mayor Pelekas Monastery 5* -Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €572 - Bëhet €485 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Mayor Capo Di Corfu 4* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €583 - Bëhet €525 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Mayor La Grotta Verde Grand Resort 5* -Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €617 - Bëhet €524 për 7 netë për person për Nisje më 21 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Ariti Grand 4* - Korfuz (Fjeteje dhe Mëngjes)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 30 Prill. Çmimi: Ishte €251 - Bëhet €225 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Blue Princess Beach Resort 4 * - Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €293 - Bëhet €249 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

€55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Mareblue Beach Resort 4* - Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €281 - Bëhet €253 për 7 netë për person për Nisje më 21 Prill.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Marbella Beach 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Çmimi: ështe €454 për 7 netë për person për Nisje më 6 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Kontokali Bay & SPA - Kontokali 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €660 - Bëhet €594 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Aeolos Beach 4* - Korfuz (All Inclusive)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €386 - Bëhet €347 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Grecotel Eva Palace 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 5% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €536 - Bëhet €509 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Louis Corcyra Beach 4* - Korfuz (All Inclusive)

Çmimi: ështe €442 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Ionian Princess Club 4*- Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 12% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €354- Bëhet €311 për 7 netë për person për Nisje më 15 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Elea Beach 4* - Korfuz (All Inclusive)

Çmimi: ështe €483 për 7 netë për person për Nisje më 9 Prill.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Acharavi Beach 4*- Korfuz (Gjysëm Pensioni)

10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars . Çmimi: Ishte €330 - Bëhet €297 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Delfinia 4* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 10% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars . Çmimi: Ishte €330 - Bëhet €297 për 7 netë për person për Nisje më 8 Maj.
Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN

Corfu Palace 5* - Korfuz (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €547 - Bëhet €464 për 7 netë për person për Nisje më 1 Maj.

Shtesa €55 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. RUAJ OFERTËN


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e permendur specifikisht ne rubriken e te perfshira.


Transport

Transporti me autobuz komod / NUK KA ME VENDE TE LIRA PER TE GJITHA DATAT E SEZONIT!


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë