Plazh ne Costa Brava - Spanje

+355 4 2 420 892

Plazh ne Costa Brava - Spanje

Plazh në Costa Brava, 8 Ditë. Nisje ne 29 Korrik - Cmimi fillon nga €699/personi
Fillon nga... 699

Programi

Pushime ne Costa Brava - Spanje, Hotele, bileta avioni dhe transport me autobus.

Data te tjera nisje: 29 Korrik, 5, 12 Gusht.

PROGRAMI:

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë. Nisja në orë 18.30. Mbrritja në Barcelonë në orën 21.20. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë - Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.55. Mbrritja në Shkup në orën 24.40. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Hotelet do te jene sipas zgjedhjes!
 

   
 Don Juan Center 2* - Costa Brava  

Don Juan Center 2* - Costa Brava

   
 Gran Don Juan 4* - Costa Brava  

Gran Don Juan 4* - Costa Brava

 

 

 
nga 29/07/2019 në 05/08/2019
Tarifa  
  Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00   
  Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00   
 
 
nga 05/08/2019 në 12/08/2019
Tarifa  
  Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00   
  Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00   
 
 
nga 12/08/2019 në 19/08/2019
Tarifa  
  Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00   
  Hotel Gran Don Juan 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00   
       

 


Përfshihen

Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel 2*S dhe 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel. 
- Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë - Shkup.
- Lejohet të merret me vete në avion:
* Një Valixhe 55cmX40cmX23cm Falas
* Një çantë 40cmX30cmX20cm Falas
(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
- Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asnje gje jashte programit


Transport

Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë - Shkup.

Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...