Pushime All Inclusive ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Pushime All Inclusive ne Korfuz

Hotel, vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira Korfuz ne Greqi, (Corfu).
Cmimi sipas hoteleve ne oferte... 0

Programi

Pushime All Inclusive ne Korfuz Hotel, Vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira, me kuzhine per gatim ne ishullin Korfuz ne Greqi, (Corfu).

PAKETA PUSHIMESH 7 NETE – 8 DITE!

*Oferta per rezervim deri ne 15 Shkurt!

7 Nete / 8 Dite Hotel + Transport me autobus vajtje-ardhje + bileta tragetit Igumenice-Korfuz vajtje-ardhje!


10 – 17 Maj KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €199 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €239 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Magna Graecia Hotel  Dassia 4* €282 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort  Messonghi 3* All Inclusive, €305 personi

Almyros Beach 4* Korfuz  - All Inclusive €204 personi. (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

DËRGO KËRKESË


17 – 24 Maj KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €199 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €259 personi (Femmija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Magna Graecia Hotel  Dassia 4* All Inclusive, €282 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort  Messonghi 3* All Inclusive, €305 personi

Almyros Beach 4* Korfuz  - All Inclusive €323 personi. (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

DËRGO KËRKESË


24 – 31 Maj KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €199 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €259 personi (Femmija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Magna Graecia Hotel  Dassia 4* All Inclusive, €289 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort  Messonghi 3* All Inclusive, €405 personi

Almyros Beach 4* Korfuz  - All Inclusive €323 personi. (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

DËRGO KËRKESË


31 Maj – 07 Qershor KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €215 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €259 personi (Femmija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €299 personi

Magna Graecia Hotel  Dassia 4* All Inclusive, €379 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €430 personi

Almyros Beach 4* Korfuz  - All Inclusive €323 personi. (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

DËRGO KËRKESË


07 – 14 Qershor KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €259 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €279 personi (Femmija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €299 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €410 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort  Messonghi 3* All Inclusive, €429 personi

DËRGO KËRKESË


14 – 21 Qershor KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive ska dhoma.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €290 personi (Femmija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €329 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €455 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €460 personi

DËRGO KËRKESË


21 – 28 Qershor KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive ska dhoma.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €290 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €349 personi

Magna Graecia Hotel  Dassia 4* All Inclusive, €470 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €470 personi

DËRGO KËRKESË


28 Qershor – 05 Korrik KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €275 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €290 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €409 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €420 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €420 personi

DËRGO KËRKESË


05 – 12 Korrik KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €309 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €300 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €409 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €470 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €470 personi

DËRGO KËRKESË


12 – 19 Korrik KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €309 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €363 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €409 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €525 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €520 personi

DËRGO KËRKESË


19 – 26 Korrik KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €345 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €363 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €489 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €567 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €556 personi

DËRGO KËRKESË


26 Korrik - 2 Gusht KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €359 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €369 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €517 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €567 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €556 personi

DËRGO KËRKESË


02 - 09 Gusht KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €359 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €410 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €519 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €569 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €556 personi

DËRGO KËRKESË


09 - 16 Gusht KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €359 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €410 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €519 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €569 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €556 personi

DËRGO KËRKESË


16 - 23 Gusht KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €345 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €410 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €519 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €569 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €556 personi

DËRGO KËRKESË


23 - 30 Gusht KORFUZ!

Benitses Bay Hotel  Kanoni 3* All Inclusive €310 personi.

Alexandros Hotel Perama 4* All Inclusive €350 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Corfu Belvedere Hotel Benitses 3* All Inclusive, €519 personi

Magna Graecia Hotel Dassia 4* All Inclusive, €519 personi (Femija i pare deri 11 vjec, hoteli FALAS, transporti €55)

Messonghi Beach Resort Messonghi 3* All Inclusive, €495 personi

DËRGO KËRKESË


DETAJET E OFERTAVE ME SIPER!

 • Akomodimi minimal per dhome eshte 2 te rritur
 • Femija ne hotelet qe e ofrojne FALAS duhet te jete i shoqeruar me 2 te rritur, dhe paguan vetem koston e transportit 55 euro.

 


Përfshihen

Sipas ofertes se hotelit.


Nuk Përfshihen

Asgje qe nuk eshte e permendur si e perfshire ne rubriken te perfshira.

*Kujdes:

 • Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
 • Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
 • Taksat janë: 
 • • Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
 • • Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
 • • Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
 • • Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

*Kushtet:

 • Per Shqiptaret qe udhetojne ne zonen Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 dite afat skadence, siguracion shendeti ne udhetim, ftese ose rezervim hoteli per te gjitha ditet e qendrimit, 
 • Per femijet nen 18 vjec eshte e nevojshme prokure nga prinderit qe nuk udhetojne me femijen.
 • Per cdo rezervim, klientet bien dakort me kushtet e kontrates ne linkun qe vijon: Shtypni ketu per kontraten
 • Per cdo problem qe lind para, gjate, ose pas perdorimit te sherbimit te blere, klientet kane te drejte ankimimi me shkrim. 

Transport

Transporti

Mundesia 1: me makine personale

Mundesia 2: 55 euro per person (vajtje-ardhje, autobus+biletat e tragetit) vetem ditet e marta dhe te premte.

Mundesia 3: Cdo dite transporti 60 euro per person me mini-bus.