Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

+355 4 2 420 892

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi.
Fillon nga: 540

Programi

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi me avion, transferte, hotel, mengjeset dhe ture opsioinale, pushime dhe argetim ne dimer.

Pushimet ne Dubai dhe Abu Dhabi mund te behen ne cdo kohe te vitit. 

Fluturimet nga Tirana me 1 tranzit ne Stamboll ose ne Rome.

Fluturimet nga Shkupi -> direkt. 

Akomodim ne hotele me 3*, 4*, 5* sipas preferencave. 

Mundesi argetimi gjate githe vitit, Jeep Safari, Ski ne vere, plazhe te ndryshme, Qendra tregtare me e madhe ne bote, ture me guide, 

Vizat i nxjerr Albanian Eagle Tours. 


video  harta  tripadvisor


KËRKO PREVENTIV


Përfshihen

Fluturim me avion vajtje - ardhje

Transfertat ne aeroport hotel vajtje - ardhje 

Akomodim ne hotel sipas sherbimit te zgjedhur.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen kostot e aktiviteteve shtese si ture dhe SPA.


Transport

Transoprti me avion nga Tirana me tranzit ne Stamboll ose Rome dhe nga Shkupi fluturim direkt Shkup - Dubai!