Pushime ne ishujt Maldive

+355 4 2 420 892

Pushime ne ishujt Maldive

Pushime ne ishujt Maldive: Perfshihen - Biletat e aivionit, Transfertat dhe Hotel me All Inclusive
Fillon nga 1294

Programi

Pushime ne ishujt Maldive, hotele, resorte ishull, me sherbim all inclusive, biletat e avionit dhe transfertat te perfshira, Pushime ideale per cifte.

Ishujt Maldive ndodhen ne oqeanin Indian, ne jug te Indise. Maldivet ofrojne rreth 130 resorte ishull me opsione All Inclusive, dhe mundesi clodhje totale ne cdo kohe te vitit. 

OFERTAT PER PERIUDHEN E DIMRIT 2019

Datat: Nga 7 Janar - 31 Mars 2019

Nisja nga Italia Sherbimi Cmimi
► Fun Island Resort 3* (Male Sud)
3 Vakte ►nga:€1294
► Biyadhoo Island Resort 3* (Male Sud)
3 Vakte ►nga:€1551
► Holiday Island Resort & Spa 4* (Atollo Ari Sud)
2 Vakte ►nga:€1561
► Sun Island Resort & Spa 4* (Atollo Ari Sud)
2 Vakte ►nga:€1583
► Paradise Island Resort 5* (Beach Bungalow) (Male Nord)
2 Vakte ►nga:€1622
► Royal Island Resort & Spa 5* (Beach Villa) (Atollo Baa)
2 Vakte ►nga:€1810
► Fihalhohi Island Resort 3* (Male Sud)
3 Vakte + Pijet ►nga:€1849
► Filitheyo Island Resort 4* (Atollo Nilandhe Nord)
2 Vakte ►nga:€1985
► Meeru Island Resort 4* (Garden Room) (Atollo Ari Nord)
3 Vakte ►nga:€2045
► Bandos Maldives 4* (Atollo Kaafu)
2 Vakte ►nga:€2153
► Palm Beach Resort and Spa 4* (Dive Garden Villa) (Atollo Lhaviyani)
3 Vakte + Pijet ►nga:€2204
► Vilamendhoo Island Resort 4* (Garden Villa) (Atollo Ari Sud)
3 Vakte ►nga:€2214
► Olhuveli Beach and Spa Resort 4* (Male Sud)
3 Vakte + Pijet ►nga:€2273

KËRKO PREVENTIV


*NISJET BEHEN NGA ITALIA!

Perfshihen: 

  • Fluturim + Akomodim 10 Dite, Akomodim 7 Nete + Transfertat

Nuk Perfshihen: 

  • Taksat e aeroportit 440 euro. 
  • *Opsional - Siguracion anullimi 3% i vleres totale. 

Fluturimi me Emirate - vende te limituara per te cilat duhet konfirmuar disponueshmeria ne kohen e kerkeses nga ana e klienteve. 

Zbritje - 100 euro per cift per Muaj Mjalti

Fakultatirve: Lounge (Salloni i ndenjes) ne Dubai 35 euro per person per tre (3) ore.


video  harta  tripadvisor


 


Përfshihen

Fluturim me avion vajtje - ardhje

Transfertat ne aeroport hotel vajtje - ardhje 

Akomodim ne hotel sipas sherbimit te zgjedhur.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen kostot e aktiviteteve shtese si ture dhe SPA.


Transport

Transporti me avion nga Italia - Male + transferte aeroport hotel me delta plan ose skaf te shpejte.