Pushime ne Kuba (Cuba)

+355 4 2 420 892

Pushime ne Kuba (Cuba)

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira
Me kerkese 0

Programi

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira

Kuba eshte nje nder ishujt - shtet me te preferuar per pushime jashte sezonit te veres pasi eshte gjate gjithe vitit ngrohte dhe bute, me plazhe shume te bukura.

Paketat e pushimeve ne Kuba, nderthurin clodhjen ne plazh me kulinarine tradicionale dhe ture lokale sipas deshires.


video  harta tripadvisor


KËRKO PREVENTIV..