Rome Udhetim individual

+355 4 2 420 892

Rome Udhetim individual

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.
Fillon nga 177

Programi

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit,

Duke filluar nga €177

Pakete per udhetim individual ne Rome gjate gjithe vitit, avion dhe hotel me mengjes te perfshire. 

Udhetimi eshte pa shoqerues, - ne momentin e rezervimit agjensia ju ofron nje udhezues per vendet qe mund te vizitohen gjate qendrimit tuaj ne Rome. 

Oferta te vecanta per festat e Nentorit, Krishtlindje, Shen Valentini, festat e Mesuesve dhe Grave.

 

02 - 04  Shkurt  

 € 203/personi - 

bej kerkese

14 - 16 Shkurt   

 € 177/personi - 

bej kerkese

16 - 18 Shkurt   

 € 177/personi - 

bej kerkese

23 - 25 Shkurt   

 € 177/personi - 

bej kerkese

02 - 04  Mars    

 € 177/personi - 

bej kerkese

07 - 09 Mars     

 € 177/personi - 

bej kerkese

16 - 18 Mars     

 € 186personi - 

bej kerkese

Pashket 31M - 2P

 € 186personi - 

bej kerkese


*Shenim: Cmimet mund te kene luhatje te vogla ne vartesi te datave te ofertes, - ne vecanti datat me te aferta te skedulit! 


Përfshihen

Bileta avioni vajtje-ardhje

Akomodim ne hotel ne 3* ose me shume!

Mengjeset ne hotel


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen transferta aeroport - hotel, drekat, guide, taksa turistike.


Transport

Udhetimi me avion vajtje-ardhje / me akomodim ne hotel 3* dhe mengjeset duke filluar nga 165 euro per person