Venecia Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Venecia Udhetim Individual

Venecia Udhetim Individual, Hotel me mengjes, bileta avioni dhe mundesi per guide lokale, duke filluar nga €199/personi
Fillon nga 351

Programi

Udhetim Individual ne Venecia ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit

Duke filluar nga 199 euro/personi

Pakete per udhetim individual gjate gjithe vitit, avion + hotel me mengjes te perfshire. 

Udhetimi eshte pa shoqerues, - ne momentin e rezervimit agjensia ju ofron nje udhezues per vendet qe mund te vizitohen gjate qendrimit tuaj ne Venecia. 

Oferta te vecanta per festat e Shen Valentinit, festat e Mesuesve dhe Grave.

 

2 - 5 Shkurt

 € /personi - 

bej kerkese

09 - 12 Shkurt

 € /personi - 

bej kerkese

13 - 15 Shkurt

 € 210/personi - 

bej kerkese

2 - 5 Mars

 € /personi - 

bej kerkese

7 - 10 Mars

 € /personi - 

bej kerkese

9 - 12 Mars

 € /personi - 

bej kerkese

30 Mars - 2 Prill - Pashka

 € /personi - 

bej kerkese

*Cmimet jane momentale dhe mund te ndryshojne ne cdo kohe!

 


Përfshihen

Perfshihen bileta avioni vajtje-ardhje

Akomodim ne hotel 3* ose me teper

Mengjeset ne hotel


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen transferta aeroport-hotel, shoqerues, drekat dhe taksa turistike.


Transport

Udhetimi me avion vajtje-ardhje / me akomodim ne hotel 3* dhe mengjeset duke filluar nga 199 euro per person