Verona Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Verona Udhetim Individual

Verona Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.
Fillon nga 166

Programi

Verona Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit

Duke filluar nga 166 euro/personi

Pakete per udhetim individual ne Verona gjate gjithe vitit, avion dhe hotel me mengjes te perfshire. 

Udhetimi eshte pa shoqerues, - ne momentin e rezervimit agjensia ju ofron nje udhezues per vendet qe mund te vizitohen gjate qendrimit tuaj ne Verona. 

Oferta te vecanta per festat e Shen Valentinit, festat e Mesuesve dhe Grave. 

 

19 - 22 Janar

 € 201/personi - 

bej kerkese

26 - 29 Janar

 € 201/personi - 

bej kerkese

09 - 12 Shkurt

 € 201/personi - 

bej kerkese

13 - 15 Shkurt

 € 166/personi - 

bej kerkese

08 - 10 Mars           

 € 166/personi - 

bej kerkese

31 Mas - 03 Prill     

 € 267/personi - 

bej kerkese

Cmimet jane momentale dhe mund te ndryshojne ne cdo kohe. 


Përfshihen

Perfshihen bileta avioni vajtje-ardhje

Akomodim ne hotel 3* ose me teper

Mengjeset ne hotel


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen transferta aeroport-hotel, shoqerues, drekat dhe taksa turistike.


Transport

Udhetimi me avion vajtje-ardhje / me akomodim ne hotel 3* dhe mengjeset duke filluar nga 179 euro per person