Albanian Eagle Tours: Packages

+355 4 2 420 892

Paketa Pushimesh

Paketa pushimesh verore dhe dimerore!

  • Home
  • Paketa Turistike

Pushime ne Kuba (Cuba)

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira

823Fillon nga

Details

Paketa Pushimesh ne Bodrum

Paketa pushimesh ne Bodrum - All Inclusive, transferte, hotel te perfshira.

4997 Nete - Fillon nga:

Details

Pushime ne Zakynthos, 7 dite

Paketa, pushime ne Zakynthos, hotele, resorte, sherbim all inclusive dhe transport.

260Duke filluar:

Details

Pushime ne Zakynthos 6 Dite

Paketa, pushime ne Zakynthos, hotele, resorte, sherbim, darke, mengjes + darke, all inclusive dhe transport.

195Fillon nga:

Details

Pushime All inclusive ne Pieria

Hotel, vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira ne Pieria, Greqi.

0Cmimi sipas hoteleve ne oferte...

Details

Pushime ne Sharm El Sheikh

Pushime ne Sharm El Sheik! Fluturime charter nga Tirana vatje - ardhje, Hotel, Sherbim All inclusive.

566Fillon nga:

Details

Long weekend ne Korufz

Hotel, vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira Korfuz ne Greqi, (Corfu).

0Cmimi sipas hoteleve ne oferte...

Details

Long Weekend ne Halkidiki

Oferta ne Greqi: Paketa pushimesh me Mengjes dhe Darke, All Inclusive ne Halkidiki, hotele dhe transport.

0Cmimi sipas hoteleve ne oferte...

Details

Long weekend ne Pieria

Pushime All Inclusive, me mengjes dhe darke ne Pieria, Greqi. Hotel, Vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira, me kuzhine per gatim.

0Cmimi sipas hoteleve ne oferte...

Details

Pushime ne Hurghada

Pushime ne Hurghada! Fluturime charter nga Tirana vatje - ardhje, Transferte, Hotel, Sherbim All inclusive.

0Cmimi sipas hoteleve ne oferte...

Details


Pages