Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Lista e plote e tureve me guide

Paketa Turistike me guide, hotel, transport me avion ose autobus dhe ushqim te perfshire ne Greqi, Itali, Turqi, e shume vede te tjera.

 • Address

  Paketa Turistike me guide, hotel, transport me avion ose autobus dhe ushqim te perfshire ne Greqi, Itali, Turqi, e shume vede te tjera.
 • Transport

  Hapni programin qe doni per detajet

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


39Fillon nga

Details

Tur ne Selanik

Tur ne Selanik me guide - Nisje ne, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Prill €89/personi

 • Address

  Tur ne Selanik me guide - Nisje ne, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Prill €89/personi
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k Tur ne Selanik Nisje ne, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Prill €89/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


99Per person

Details

Tur ne Sarajeve

Tur ne Sarajeve Nisje ne 14, 16 Shkurt, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Pril, 3 ditë, €99/personi.

 • Address

  Tur ne Sarajeve Nisje ne 14, 16 Shkurt, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Pril, 3 ditë, €99/personi.
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k Nisje ne 14, 16 Shkurt, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Pril, 3 ditë, €99/personi.

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


99Per person

Details

Tur ne Selanik & Stamboll

Tur ne Selanik dhe Stamboll, Nisje ne 15 – 18 Shkurt ; 8 – 11 Mars ; 15 – 18 Mars ; 22 – 25 Mars €125/personi

 • Address

  Tur ne Selanik dhe Stamboll, Nisje ne 15 – 18 Shkurt ; 8 – 11 Mars ; 15 – 18 Mars ; 22 – 25 Mars €125/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m Tur ne Selanik dhe Stamboll, Nisje ne 15 – 18 Shkurt ; 8 – 11 Mars ; 15 – 18 Mars ; 22 – 25 Mars €125/personi.

  Beni kerkese KETU..

   


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


125Per person

Details

Tur ne Selanik Stamboll Sofje

Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje, Nisje ne 28 Shkurt, 7, 14, 29 Mars, 5, 27 Prill, 5 ditë €159/personi

 • Address

  Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje, Nisje ne 28 Shkurt, 7, 14, 29 Mars, 5, 27 Prill, 5 ditë €159/personi
 • Transport

  Transporti me autobus komod / k Stamboll – Selanik – Sofje, Nisje ne 28 Shkurt, 7, 14, 29 Mars, 5, 27 Prill, 5 ditë €159/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


159Per person

Details

Tur ne Bukuresht

Tur ne Bukuresht, Nisje ne 28 Shkurt, 7, 14, 29 Mars, 5, 27 Prill , 5 dite, €199/personi

 • Address

  Tur ne Bukuresht, Nisje ne 28 Shkurt, 7, 14, 29 Mars, 5, 27 Prill , 5 dite, €199/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k Tur ne Bukuresht, Nisje ne 28 Shkurt, 7, 14, 29 Mars, 5,  27 Prill , 5 dite, €199/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


199Per person

Details

Tur ne Paris

Tur ne Paris, Nisje ne 7 Mars, 7 dite - €349/personi

 • Address

  Tur ne Paris, Nisje ne 7 Mars, 7 dite - €349/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / p / Nisje ne 7 Mars, 7 dite - €349/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


349Per person

Details

Tur ne Barcelone

Tur ne Barcelone me avion 11 Mars, 4 dite, €399/personi

 • Address

  Tur ne Barcelone me avion 11 Mars, 4 dite, €399/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k Shen Valentini ne Barcelone, 11 Mars, 4 dite, €399

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details

Tur ne Vjene Budapest Beograd

Tur ne Vjene, Budapest, Beograd, 5 dite - Nisje ne 7, 21 Mars, €199/personi

 • Address

  Tur ne Vjene, Budapest, Beograd, 5 dite - Nisje ne 7, 21 Mars, €199/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m / Vjenë, Budapest, Beograd. Nisjet: 7, 21 Mars; 5 dite - €199/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


199Per person

Details

Tur ne Tajlande

Tur dhe pushime ne Tajlande, 26 Prill - 3 Maj, €1079/personi.

 • Address

  Tur dhe pushime ne Tajlande, 26 Prill - 3 Maj, €1079/personi.
 • Transport

  Transporti Tirane - Shkup me autobus. > Transporti Shkup - Tajlande me avion, me 1 tranzit ne Dubai / p Program 8 dite, datat 26 Prill - 3 Maj, €1079/personi.

  Beni kerkese KETU..

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


1079Per person

Details


Pages