Krociere ne Santorini, Mykonos, Krete dhe Rhodes

+355 4 2 420 892

Krociere ne Santorini, Mykonos, Krete dhe Rhodes

Krociere ne Santorini, Mykonos, Kusadasi, Patmos, Krete! Cmimi nga €379/personi
Per person 369
  • Home
  • Tours
  • Krociere ne Santorini, Mykonos, Krete dhe Rhodes

Programi

Krociere ne Santorini, Mykonos, Kusadasi, Patmos, Krete! Cmimi nga €379/personi


Nisje më 18 Korrik 5 Ditë - 379 Euro
Nisje më 25 Korrik, 8 Gusht 5 Ditë - 449 Euro

Nisje më 22 Gusht 5 Ditë - 399 Euro
Nisje më 29 Gusht 5 Ditë - 379 Euro


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 14.00 dhe udhëtimi me autobuz për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mbrritja në Athinë. Transferimi në Port. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 11.30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. 
- Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 07.30. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. 
Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 17.45. 
-Shëtitje Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Shëtitje në Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. 
- Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Përfshihen

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe. 

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren për 4 ditë Lundrim, 3 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere. 
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi dhe Ekskursion dhe Vizitë në Pallatin Minoan të Knossos në Kretë.
7. Autobus nga Porti në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
9. Bakshishet.
10. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona. 


Transport

Transporti autobus / p / Krociere ne Santorini, Mykonos, Kusadasi, Patmos, Krete! Cmimi nga €379/personi


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU..