Lista e plote e tureve me guide

+355 4 2 420 892

Lista e plote e tureve me guide

Lista e plote e tureve me guide me avion dhe autobus!
Fillon nga 39

Programi

Paketa Turistike me guide, hotel, transport me avion ose autobus dhe ushqim te perfshire ne Greqi, Itali, Turqi, e shume vede te tjera.

 

TURE ME AUTOBUS 

 1. Tur ne Rivieren e Malit te Zi, 2 Dite. Nisje cdo te shtune dhe te diele, Cmimi 39 Euro/personi

 2. Ski ne Mavrove, 2 Dite. Nisje cdo fundjave - Cmimi fillon nga 40 Euro per person.


 3. Tur ne Oher dhe Ski ne Mavrove 2 Dite, Nisje ne 19 Janar - Cmimi 45 Euro/personi.


 4. Ski ne Bitola, Maqedoni - 2 dite Nisje cdo fundjave - Cmim €55/personi.


 5. Tur ne Meteora dhe Metsovo - Nisje cdo fundjave, 2 Dite, Cmimi - €55/personi.


 6. Tur ne Kolashin, 2 dite. Nisje cdo fundjave - Cmimi €55 euro per person.


  Pushime ne Brezovice dhe Prevall, - Kosove - Nisje cdo fundjave - Cmimi €55/personi


 7. Ski ne Kolashin dhe Tur ne Podgorice, 2 dite. Nisje ne 12 Janar - Cmimi 59 €/personi!


 8. Tur ne Medjugore me autobus, 2 dite. Nisje ne 9 Shkurt, cmimi 60 Euro per person.


   

 9. Ski ne Boge, Nisje cdo te shtune, 2 Ditë - Cmimi €69 per person.
 10. Tur ne Selanik me guide - Nisje ne 18, 25 Janar, 3 ditë - Cmimi €89/personi.
 11. Tur ne Dubrovnik, - Nisje ne 25 Janar, 3 ditë, Cmimi - €99/personi

 12. Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje. Nisje ne 6 Mars, 5 ditë €139/personi


 13. Tur Selanik Sofje me autobus, 5 Ditë. Nisje ne 13 Shkurt - Cmimi €139 per person


   

 14.  Tur ne Vjene - Budapest - Beograd, Nisje ne 13 Shkurt, 5 dite, Cmimi 199 Euro/personi


 15. Tur ne Itali, Napoli, Sorrento me traget dhe autobus, Nisje ne 12, 26 Prill, 5 Ditë, €259 per person.


 16. Tur ne Barcelone me autobus, 8 dite. Nisje ne 9 Mars - Cmimi €349 per person.


 17. Tur ne Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike 13 dite. Nisje ne 14 Maj, Cmimi 599€/personi


BËNI KËRKESË KËTU..

TURE ME AVION 


 1. Tur ne ne Stamboll me avion, 3 dhe 4 Dite. Nisje ne 18 Janar - Cmimi fillon €199/personi.


 2. Tur ne Prage me avion. Nisje ne 20 Shkurt, 5 dite, Cmimi fillon nga €299/personi


 3. Tur ne Prage Nisje ne 12 Shkurt, 5 Ditë - Cmimi €349/personi.


 4. Tur ne Paris me avion. Nisje ne 10 Mars, 4 dite, Cmimi - €399/personi


 5. Tur ne Prage dhe Karlovy Vary. Nisje ne 12 Shkurt, 5 dite - Cmimi €419 per person.


 6. Tur ne Izrael me aivon, Nisje ne 14 Mars, 5 dite, €599/personi.


 7. Tur ne Spanje dhe Portugali me avion. Nisje ne 6 Maj,8 Dite, Cmimi €649/personi.


 ♥️SHEN VALENTINI ♥️
 1. Shen Valentini ne Beograd Nisje ne 15 Shkurt; 3 ditë - Cmimi €89/personi


   

 2. Tur ne Verona dhe Venecia, Nisje ne 13 Shkurt, 5 dite - Cmimi 249€/personi


 3. Shen Valentini ne Budapest. Nisje ne 16 Shkurt, 4 dite, Cmimi - €299/personi.


 4. Shen Valentini në Vjenë. Nisje ne 14 Shkurt, 3 dite - Cmimi €299/personi.


 5. Shën Valentini në Amsterdam. Nisje ne 15 Shkurt, 4 Ditë - Cmimi €399 per personi.


 6. Shen Valentini ne Rome dhe Firence, 4 dite. Nisje ne 12 Shkurt - Cmimi €399/personi


 7. Tur ne Paris dhe Disneyland me avion. Nisje ne 11 Shkurt, 5 dite, - €449/personi


 8. Shen Valentini ne Dubai, Nisje ne 14 Shkurt, 5 dite, Cmimi 599€/personi.


 

BENI KERKESE

FESTAT: 7 - 8 MARS


 1. Tur ne Sofje me autobus. Nisje ne 8 Mars 3 dite, Cmimi - €89/personi


 2. Tur ne Paris me autobus, Nisje ne 8 Mars, 7 dite - €349/personi.


 3. Tur ne Sofje me autobus. Nisje ne 8 Mars 3 dite, Cmimi - €89/personi.


 

BENI KERKESE


Detaje te pergjithshme mbi turet me siper!

Perfshihen:

 • Transprti me autobus dhe avion.
 • Shoqerues Shqiptar.
 • Akomodim ne hotel +3*
 • Mengjeset ose mengjeset dhe darkat e perfshira sipas programit.
 • Ofertat per Festat e Nentorit dhe Festat e fundvitit.

Përfshihen

Hapni programin qe doni per detajet


Nuk Përfshihen

Hapni programin qe doni per detajet


Transport

Hapni programin qe doni per detajet


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...