Pranvere ne Budva

+355 4 2 420 892

Pranvere ne Budva

Tur ne Budva 2 Dite - Nisje ne 30 Mars - Cmimi fillon nga €39/personi.
Fillon nga: 39

Programi

PROGRAMI 2 DITE/1 NATE

Data te tjera nisje:

  • Nisja më 30, 31 Mars,
  • Nisja 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21 Prill.

Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, Mëngjesi i lirëKthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja.


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË KËTU..


Përfshihen

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 1 natë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.



nga 30/03/2019 në 31/03/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 31/03/2019 në 01/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 05/04/2019 në 06/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 06/04/2019 në 07/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 12/04/2019 në 13/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 13/04/2019 në 14/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 19/04/2019 në 20/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 39.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 44.00   

nga 20/04/2019 në 21/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 43.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 50.00   

nga 21/04/2019 në 22/04/2019
Tarifa  
Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 43.00   
Dhomë Familjare (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë) € 50.00   

Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:

  1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  2. Shtesë për Transportin me Autobus €15.

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 3* dhe 4*: 
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë


Transport

Transporti me autobus komod / p / Nisje ne 30 Mars - Cmimi fillon nga 39€ per person.