Pushime ne Mavrove

+355 4 2 420 892

Pushime ne Mavrove

Mavrove - Nisje 10, 14, 17, 24 Shkurt €39/personi
Fillon nga 39

Programi

Mavrove - Janar, Shkurt, Mars, ture me guide ne vende me debore, hotele dhe resorte alpine me darka festive.

2 dite, €39/personi

Datat e tjera te nisjeve:
► 3, 10, 14, 17, 24 Shkurt

Akomodimi ne Hotel Exclusive 4* – 39€/person
Akomodimi ne hotel Mirage me pishine, sauna, Jakuzzi, banjo turke – 55€/person

Dita I.

Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire. Darke festive me muzike per grupin qe akomodohet ne hotel  Exclusive. Per grupin qe akomodohet ne hotel Mirage, kohe e lire per te shfrytezuar pishinen, sauna, jakuzzi.

Dita II. 

Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim  €39 perfshihet:
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe darka
– Mbremje festive ne hotelet Exclusive
– Pishina, Sauna, Jakuzzi per grupin ne hotel Mirage

Beni kerkese ->  

Cmimet e udhetimeve per femijet: 
0-2 vjec falas
mbi 2 vjec pagese e plote

  • Hoteli nuk ka dhoma teke. Akomodimi mund te behet vetem ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe.
  • Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
  • Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

Per cmimet e hoteleve pa transport klikoni ketu: Hotelet ne Mavrove

*SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat


Përfshihen

Sipas ofertes me siper


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes me siper


Transport

Transport me autobus / k, nisje 6, 13, 20, 27 Janar, 3, 10, 14, 17, 24 Shkurt - €39/personi

Beni kerkese KETU..


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...