Tur ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Tur ne Korfuz

Tur ne Korfuz; Pakete turistike ne grup me autobus, Cmimi fillon nga €69/personi.
Fillon nga 69

Programi

Tur ne Korfuz; Pakete turistike ne grup me autobus,

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më 31 Gusht, 7, 14, 21, 28 Shtator, 5, 12 Tetor.

nga 31/08/2018 në 02/09/2018 Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 99.00 

nga 07/09/2018 në 09/09/2018
Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 89.00   

nga 14/09/2018 në 16/09/2018
Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 89.00   

nga 21/09/2018 në 23/09/2018
Tarifa  
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00   

nga 28/09/2018 në 30/09/2018
Tarifa  
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 79.00   

nga 05/10/2018 në 07/10/2018
Tarifa  
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 69.00   

nga 12/10/2018 në 14/10/2018
Tarifa  
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) € 69.00   

 

     Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe!

 

Përfshihen

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e permendur specifikisht ne rubriken e te perfshira.


Transport

Transporti me autobuz komod / p Korfuz Cmim fillon nga  - €69/personi.


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...