Tur ne Malin e Zi

+355 4 2 420 892

Tur ne Malin e Zi

Krishtlindjet ne Budva, Malin e Zi - Nisje ne 23 Dhjetor, cmimi 2 Ditë €29, 3 Ditë €49
Fillon nga 29

Programi

PROGRAMI 2 DITE/1 NATE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi  dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë me autobus në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

2 Ditë/ 1 Natë, Nisje më 24 Dhjetor 
Minimumi i Organizimit të udhëtimit 18 personë


PROGRAMI 3 DITE/2 NETE

Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Budva, Kotorr dhe Shën Stefan, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.

3 Ditë/ 2 Netë, Nisje më 23 Dhjetor.
Minimumi i Organizimit të udhëtimit 18 personë

Minimumi për shoqërues gjatë udhëtimit 30 personë


» Krishtlindje - 2 Netë
nga 23/12/2018 në 25/12/2018
Tarifa  
Monte Rio 3* Dhomë Standart (Max 4 Rritur) € 49.00   
Moskva 4* Dhomë Standart (Max 3 Rritur) € 69.00   
» Krishtlindje - 1 Natë
nga 24/12/2018 në 25/12/2018
Tarifa  
Monte Rio 3* Dhomë Standart (Max 4 Rritur) € 29.00   
Moskva 4* Dhomë Standart (Max 3 Rritur) € 39.00   

Përfshihen

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel për 1 natë ose 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjese;
3. Udhëtimi me Autobus.
4. Shoqërues Shqiptar gjatë Vizitave vetëm në programin 3 ditor.


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË KËTU..


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.


Transport

Transport me autobus / P / Tur ne Rivieren e Malit te Zi  Nisje ne 23 Dhjetor, cmimi  2 Ditë €29, 3 Ditë €49


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...