Tur ne Sarajeve

+355 4 2 420 892

Tur ne Sarajeve

Tur ne Sarajeve Nisje ne 14, 16 Shkurt, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Pril, 3 ditë, €99/personi.
Per person 99

Programi

Tur ne Sarajeve – Program turistik me guide, udhetim autobus, vizita ne Mostar, Medjugorje, - hotel, mengjeset, darkat e perfshira.

Sarajeve – Mostar – Medjugorje 14 Shkurt 3 ditë, €99

Datat e nisjeve:

► 14, 16 Shkurt
► 
2, 7, 9, 23, 31 Mars
► 
7, 21, 29 Prill


Dita 1:
Nisja nga Tirana në orë 05:00.

Kryerja e procedurave kufitare,  kalimi nga Hani Hotit dhe kalim nga Podgorice dhe nga qytetin i Nikshiqit. Pushime te shkurtra gjate rruges per kafe. Vazhdim i udhetimit për në Sarajeve.

Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:

 • Urën e famshme të Mostarit;
 • rrugën e dyqaneve të mjeshterve të vjetër;
 • Xhaminë e Madhe;
 • Katedralen e Betonte te Mostarit ( e vetmja në botë).

Mbërritja ne Sarajeve, akomodimi dhe darka në hotel.

Kohe e lirë për të shfrytëzuar facilitetet e hotelit: pishina olimpike e mbyllur(duhet perdorur kapuc noti), banja turke, xhakuzi etj.

Darka.

Dita 2:
Mëngjesi.

Fillojmë vizitat në oborrin e familjes Mbreterore të Hasburgve në Ilizha dhe pas kësaj vizite transferohemi në Vrela Bosna ose Mushkeritë e Sarajeves ( pagese extra 1 euro). Nisemi per vizitat në Bashqarshi, Xhamite dhe Kishat e Sarajeves, që jo më kot është quajtur Jeruzalemi i Europës. Në marreveshje me grupin mund të organizohet shopping në qendrat e mëdha tregtare si SKENDERAJ, OBI, VISA ose ROBOT.

Kohe e lirë dhe konsumimi i drekës në një nga lokalet e qendrës së qytetit. Kthimi në hotel dhe shfrytëzimi i ambienteve të hotelit. Darka ne hotel.

Dita 3:
Ora 07:30 – 08:00 mëngjesi.

Pas mëngjesit nisja për në Tiranë. Në rrugën e kthimit do të vizitojme Megjugorje ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) ku do të vizitojmë Katedralen e Shenjtë dhe shijojmë bukuritë e këtij vendi të bekuar.

Nisja për në Tiranë. Kthimi serisht nga Nikshiqi. Gjate rrugës pushime të shkurtëra kafeje.

Mbërritja në Tiranë në orët e vona të darkës dhe fundi i shërbimeve tona.

Shenim: Per shkak te hapsires se pamjaftueshme kohore, kryqi nuk mund te vizitohet.


Përfshihen

Në cmim përfshihet

 • Udhëtimi me autobus komod AC Tirane – Sarajeve – Tirane.
 • Akomodimi në hotel Hollywood 4* për 2 netë qëndrimi.
 • Mëngjeset dhe darkat.
 • Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
 • Shfrytëzimi i pishinave dhe xhakuzit në ambjentet e brendshme të hotelit.


Nuk Përfshihen

Në cmim nuk përfshihet

 • Kerkesat ekstra jashtë programit.
 • Vizita tek kryqi në Medjugorje.
 • Gjithcka që nuk është përmendur në rubrikën përfshihet.
 • Siguracioni i jetës në udhëtim ( i keshillueshem)
 • Perdorimi i pishines eshte i mundur vetem me kapuc, nese nuk dispononi mund ta gjeni ne ambientet e hotelit me 2.5 euro

Shënim

 • Programi i mesiperm eshte i vlefshem VETEM per daten me te afert te nisjes. Datat e tjera MUND te kene ndryshime te vogla ne varesi te disponibilitetit ne hotel apo rasteve te festave.
 • Krevati mund të mos jetë dopio, por 2 krevate tek të bashkuar.
 • Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €30 shtesë.
 • Zbritja për transport individual është €20.

Fëmijët

 • 0-2 vjec janë falas;
 • 2-12 vjec, nëse akomodohet në dhome me 2 të rritur, përfiton €20 zbritje;
 • mbi 12 vjec paguan si i rritur;
 • nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njerin ose asnjerin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju bëjmë me dije se

 • Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
 • Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
 • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Transport

Transporti eshte me autobus / k Nisje ne 14, 16 Shkurt, 2, 7, 9, 23, 31 Mars, 7, 21, 29 Pril, 3 ditë, €99/personi.

Beni kerkese KETU..


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...