Tur ne Sarajeve-Mostar-Medjugorje

+355 4 2 420 892

Tur ne Sarajeve-Mostar-Medjugorje

Tur ne Sarajeve - Mostar - Medjugorje 3 Dite; Nisje ne 27 Prill, Cmimi €89/personi
Per person 89
  • Home
  • Tours
  • Tur ne Sarajeve-Mostar-Medjugorje

Programi

Tur ne Sarajeve-Mostar-Medjugorje 3 Dite; Nisje ne 27 Prill, Cmimi €89/personi (mengjes + darke)

PROGRAMI:

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Malit të Zi. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Kalimi nga Nikshiq për në Mostar, ku vizitohen: Ura e Mostarit, Katedralja dhe Xhamia. Vazhdon udhëtimi për në Sarajevë. Mbërritja në Sarajevë. Sistemimi dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Vizitë panoramike e Monumenteve të Sarajevës, si Kështjella, Rrugët Saraç, Kazandziluk dhe Bravadziluk Kulla e Sahatit, etj. Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Kthimi per në Tiranë, nëpërmjet Medjugorje. Vizitë e Katedrales së Zonjës së Paqes. Vazhdon udhëtimi për në Tiranë.

Akomodimi ne Hotel Sunce 3*
http://www.hotel-sunce.ba/bosanski/


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË KËTU..


Përfshihen

Me Shume Detaje: Çmimi përfshin:

  •  Udhëtimi vajtje – ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  •  Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi.
  •  Mëngjeset dhe 2 Darka.
  •  Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Transport

Transporti me autobus komod / p / Nisje ne 27 Prill, 3 Dite - Cmimi €89/personi (mengjes + darke)