Tur ne Sofje

+355 4 2 420 892

Tur ne Sofje

Tur ne Sofje me autobus. Nisje ne 27 Prill 3 dite, Cmimi - €89/personi
Per person 89

Programi

Udhëtim 3 ditor në Shkup - Sofje 89 Euro

PROGRAMI:

Dita e parë:Nisja nga Tirana në orën 05:00 të mëngjesit në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës pushim për kafe dhe drekë. Mbërritja në Shkup, vizitë e shkurtër e qytetit. Nisja nga Shkupi në drejtim të Bullgarisë. Mberritja në Sofje. Sistemimi dhe darka në hotel.

Dita e dytë:Mëngjesi në hotel. Vizitë në monumentet kryesore të qytetit, duke filluar nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qëndror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, monumenti i Mbretit Çlirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Darka në hotel.

Dita e tretë:Mëngjesi në hotel. Pas mengjesit nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mberritja në Tiranë.


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË KËTU..


Përfshihen

Në çmim përfshihet:
-Udhëtim me autobus komod
-Hotel me 3* me mengjes dhe darke
-Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet:

Gjithçka qe nuk eshte permendur me siper
Hyrje ne monumente dhe muzeume


#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Transport

Transporti me autobus / m / Nisje ne 27 Prill, 3 dite, Cmimi - €89/personi

Beni kerkese KETU..


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...