Tur ne Vjene

+355 4 2 420 892

Tur ne Vjene

Shen Valentini në Vjenë. Nisje ne 14 Shkurt, 3 dite - Cmimi €299/personi.
Per person 299

Programi

Shen Valentini  në Vjenë. Nisje ne 14 Shkurt, 3 dite - Cmimi €299/personi.

PROGRAMI:

Dita e Parë: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 13.10. - Mbrritje në Vjenë më 14.45. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 10:50 - Mbrritje më 12.30. Kthimi me Autobus për në Tiranë.


Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË KËTU..


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Transport

Transport me avion nga Ohër - Vjenë - Oher / p / Nisje ne 14 Shkurt, 3 dite €299/personi. 

Beni kerkese KETU..


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...