Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Tur ne Prage dhe Vjene

Tur ne Prage me autobus, Vizitohet Europa Lindore: Split Zagreb Grac Viena Prage Karlovy Vary Bratislave Zadar, 6 dite - €249/personi

 • Address

  Tur ne Prage me autobus, Vizitohet Europa Lindore: Split Zagreb Grac Viena Prage Karlovy Vary Bratislave Zadar, 6 dite - €249/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / m  / Tur ne Prage dhe Viene 6 dite - €249/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


249Per person

Details

Tur ne Prage

Tur ne Prage Nisje ne 24 Shtator 7 Ditë €239/person

 • Address

  Tur ne Prage Nisje ne 24 Shtator 7 Ditë €239/person
 • Transport

  Transporti me autobus/ p / Nisje ne 24 Shtator, 7 Dite €239/person


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


239Per person

Details

Tur ne Amsterdam

Vjeshtë në Amsterdam. Nisje ne 14 Shtator, 4 Ditë €399

 • Address

  Vjeshtë në Amsterdam. Nisje ne 14 Shtator, 4 Ditë €399
 • Transport

  Transporti me avion / p Amsterdam Nisje 14 Shtator, 4 dite, €399/personi.


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details

Tur ne Vjene

Tur ne Vjene, Pakete per pushime te shkurtra me guide ne grup ku perfshihen biletat e avionit, transferta, hotel me mengjes, shoqerues shqiptar. Nisje ne 22 Shtator, 4 dite €339/personi.

 • Address

  Tur ne Vjene, Pakete per pushime te shkurtra me guide ne grup ku perfshihen biletat e avionit, transferta, hotel me mengjes, shoqerues shqiptar. Nisje ne 22 Shtator, 4 dite €339/personi.
 • Transport

  Transport me avion dhe autobus  /p/ Nisje ne 22 Shtator, 4 dite €339/personi. 

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


339Per person

Details

Tur ne Paris

Tur ne Paris me avion, nisje ne 8 dhe 29 Shtator, 4 dite - €399/personi

 • Address

  Tur ne Paris me avion, nisje ne 8 dhe 29 Shtator, 4 dite - €399/personi
 • Transport

  Udhetimi me avion / p / Nisje ne 8 dhe 29 Shtator, 4 dite - €399/personi


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details

Tur ne Spanje dhe Portugali

Tur ne Spanje dhe Portugali me avion, Paketa Turustike me guide ku perfshin bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset dhe shoqerues shqiptar. Nisja 28 Shtator 8 Dite, €649/personi

 • Address

  Tur ne Spanje dhe Portugali me avion, Paketa Turustike me guide ku perfshin bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset dhe shoqerues shqiptar. Nisja 28 Shtator 8 Dite, €649/personi
 • Transport

  Transporti me avion dhe autobus / p Nisja 28 Shtator, 8 Dite, €649/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


649Per person

Details

Tur ne Bari Alberobello Monopoli

Tur ne Bari Alberobello Monopoli me traget dhe autobus ku perfshin transport, akomodim ne hotel, mengjeset dhe vizita me guide. Nisje 21 Shtator, 3 dite, €199/personi

 • Address

  Tur ne Bari Alberobello Monopoli me traget dhe autobus ku perfshin transport, akomodim ne hotel, mengjeset dhe vizita me guide. Nisje 21 Shtator, 3 dite, €199/personi
 • Transport

  Transporti me traget dhe autobus / k Nisje ne 21 Shtator​​​​​ 3 dite, €199/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


199Per person

Details

Vjeshtë në Pekin dhe Shanghai

Tur ne Pekin dhe Shanghai me guide ku perfshihen avion, hotel, mengjeset, viza e hyrjes ne Kine, Hyrje ne Monumente. Nisje ne 15 Tetor, €1399/personi

 • Address

  Tur ne Pekin dhe Shanghai me guide ku perfshihen avion, hotel, mengjeset, viza e hyrjes ne Kine, Hyrje ne Monumente. Nisje ne 15 Tetor, €1399/personi
 • Transport

  Transportation me avion / p / Nisje ne 15 Tetor, 8 dite  €1399/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


1399Per person

Details

Tur ne Venecia dhe Verona

Tur ne Verona dhe Venecia 19 Shtator , 5 dite -249€/personi

 • Address

  Tur ne Verona dhe Venecia 19 Shtator , 5 dite -249€/personi
 • Transport

  Tur ne Verona dhe Venecia / k /  19 Shtator, 5 dite, €249


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


249Per person

Details

Tur ne Zakynthos 7 dite

Tur ne Zakynthos grup me autobus, akomodim ne hotel, guide dhe transport dhe sherbim All Inclusive.

 • Address

  Tur ne Zakynthos grup me autobus, akomodim ne hotel, guide dhe transport dhe sherbim All Inclusive.
 • Transport

  Transporti me autobus dhe traget / z /  Gusht.

  • Transporti me autobus komfort turistik
  • Guide Shqipetare
  • Bileten e tragetit nga Kyllini-Zakynthos-Kyllini.

   


219duke filluar

Details


Pages