Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Tur ne Izrael

Tur ne Izrael me aivon, Nisje ne 14 Mars, 5 dite, €599/personi

 • Address

  Tur ne Izrael me aivon, Nisje ne 14 Mars, 5 dite, €599/personi
 • Transport

  Transporti me avion / p / Nisje 14 Mars, 5 dite, €599/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


599Per person

Details

Tur ne Rome dhe Firence

Tur ne Rome dhe Firence, 4 dite. Nisje ne 7 Mars - Cmimi €399/personi

 • Address

  Tur ne Rome dhe Firence, 4 dite. Nisje ne 7 Mars - Cmimi €399/personi
 • Transport

  Transporti me avion / k / Nisje ne 7 Mars; 4 dite - Cmimi €399/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


399Per person

Details

Tur ne Venecia dhe Verona

Tur ne Verona dhe Venecia, Nisje ne 6 Mars, 5 dite - Cmimi 249€/personi

 • Address

  Tur ne Verona dhe Venecia, Nisje ne 6 Mars, 5 dite - Cmimi 249€/personi
 • Transport

  Tur ne Verona dhe Venecia / k / Nisje ne 6 Mars, 5 dite, Cmimi €249/personi


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


249Per person

Details

Tur ne Dubrovnik

Tur ne Dubrovnik, - Nisje ne 8 Mars, 3 ditë, Cmimi - €99/personi

 • Address

  Tur ne Dubrovnik, - Nisje ne 8 Mars, 3 ditë, Cmimi - €99/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k / Tur me guide ne Dubrovnik per Nisje ne 8 Mars, 3 ditë, Cmimi €99/personi


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KËTU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KËTU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KËTU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KËTU...

   


99Per person

Details

Tur ne Beograd

Tur ne Beograd Nisje ne 12 Prill, 3 ditë - Cmimi €89/personi

 • Address

  Tur ne Beograd Nisje ne 12 Prill, 3 ditë - Cmimi €89/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / m / Nisje ne 12 Prill3 ditë - Cmimi €89/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


89Per person

Details

Pushime ne Mavrove

Ski ne Mavrove, 2 Dite. Nisje cdo fundjave - Cmimi fillon nga 35 Euro per person.

 • Address

  Ski ne Mavrove, 2 Dite. Nisje cdo fundjave - Cmimi fillon nga 35 Euro per person.
 • Transport

  Transport me autobus komod. / k /  Ski ne Mavrove 2 Dite. Nisje cdo fundjave - Cmimi fillon nga €35 per person.


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


35Fillon nga

Details

Pushime ne Boge

Ski ne Boge, Nisje cdo te shtune, 2 Ditë - Cmimi €69 per person.

 • Address

  Ski ne Boge, Nisje cdo te shtune, 2 Ditë - Cmimi €69 per person.
 • Transport

  Pushime ne Boge 2 dite / k / Nisje cdo fundjave - Cmimi €69/personi


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


69Per person

Details

Pushime ne Brezovice dhe Prevalle

Pushime ne Brezovice dhe Prevall, - Kosove - Nisje cdo fundjave - Cmimi €55/personi

 • Address

  Pushime ne Brezovice dhe Prevall, - Kosove - Nisje cdo fundjave - Cmimi €55/personi
 • Transport

  Pushime ne Brezovice dhe Prevalle / K /- Nisje ne cdo fundjave - €55/personi


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


55Per person

Details

Tur ne Dubai 5 Dite

Tur ne Dubai, Nisje ne 7 Mars, 5 dite - Cmimi 599€/personi.

 • Address

  Tur ne Dubai, Nisje ne 7 Mars, 5 dite - Cmimi 599€/personi.
 • Transport

   Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit.Fluturimi per ne Dubai /p/ Nisje ne 7 Mars , 5 dite, Cmimi 599€/personi.


599Per person

Details

Tur ne Lefkada, 6 Dite

Tur ne Lefkada 6 Dite. Nisje ne 16 Qershor - Cmimi fillon nga 130€/person (mengjes+darke)

 • Address

  Tur ne Lefkada 6 Dite. Nisje ne 16 Qershor - Cmimi fillon nga 130€/person (mengjes+darke)
 • Transport

  Transporti me autobus / z / Qershor, Korrik, Gusht, Shtator. Cmimi fillon nga 130€/person.


130Fillon nga:

Details


Pages