Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Tur ne Barcelone

Tur ne Barcelone me autobus, 8 dite. Nisje ne 9 Mars - Cmimi €349 per person.

 • Address

  Tur ne Barcelone me autobus, 8 dite. Nisje ne 9 Mars - Cmimi €349 per person.
 • Transport

  Tur ne Barcelone me autobus, 8 dite. / m / Nisje ne 9 Mars - Cmimi €349/personi


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


349Per person

Details

Tur ne Prage dhe Karlovy Vary

Tur ne Prage dhe Karlovy Vary. Nisje ne 12 Shkurt, 5 dite - Cmimi €419 per person.

 • Address

  Tur ne Prage dhe Karlovy Vary. Nisje ne 12 Shkurt, 5 dite - Cmimi €419 per person.
 • Transport

  Tur ne Prage me avion./ k / Nisje ne 12 Shkurt, 5 Dite - Cmimi 419€ per person


419Per person

Details

Tur ne Sofje dhe Selanik

Tur Stamboll Selanik Sofje me autobus, 5 Ditë. Nisje ne 13 Shkurt - Cmimi €139 per person.

 • Address

  Tur Stamboll Selanik Sofje me autobus, 5 Ditë. Nisje ne 13 Shkurt - Cmimi €139 per person.
 • Transport

  Tur ne Stamboll Selanik Sofje me autobus /p / Nisje ne 13 Shkurt, 5 dite - Cmimi €139 per person.


139Per person

Details

Turi ne ne Rivieren e Malit te Zi

Tur ne Rivieren e Malit te Zi, 2 Dite. Nisje cdo te shtune dhe te diele, Cmimi 39 Euro/personi

 • Address

  Tur ne Rivieren e Malit te Zi, 2 Dite. Nisje cdo te shtune dhe te diele, Cmimi 39 Euro/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m / Tur ne Rivieren e Malit te Zi, 2 Dite. Nisje cdo te shtune dhe diele. Cmimi €39/personi.


39Per person

Details

Ski ne Kolashin dhe tur ne Podgorice

Ski ne Kolashin dhe Tur ne Podgorice, 2 dite. Nisje ne 26 Janar - Cmimi 59 €/personi!

 • Address

  Ski ne Kolashin dhe Tur ne Podgorice, 2 dite. Nisje ne 26 Janar - Cmimi 59 €/personi!
 • Transport

  Transporti me autobus komod /m/ Nisje ne 26 Janar  - Cmimi 59 Euro per person.


59Per person

Details

Ski ne Mavrove tur ne Oher 2 dite

Tur ne Oher dhe Ski ne Mavrove 2 Dite, Nisje ne 19 Janar - Cmimi 45 Euro/personi.

 • Address

  Tur ne Oher dhe Ski ne Mavrove 2 Dite, Nisje ne 19 Janar - Cmimi 45 Euro/personi.
 • Transport

  Transporti me autobus komod. / m / Nisje ne 19 Janar - Cmimi 45 Euro per person.


45Per person

Details


Pages