Hotel Veli Sarande

+355 4 2 420 892

Hotel Veli Sarande

Hotel Veli Sarande, prane plazhit, parking, internet dhe restorant. Opsione akomodimi me mengjes, dreke, darke te perfshire.
Cmimi fillon nga: 29

Description

Hotel Veli Sarandë


Hoteli ndodhet rreth 300 metra nga plazhi dhe ofron, parking, internet dhe restorant.

Opsione akomodimi me mëngjes, drekë, darkë të përfshirë.

Hoteli ofron Parking Falas, WiFi Falas, Resorant, Bar dhe dhoma familjare.

Çmimet më poshtë janë për 1 natë, 1 dhomë sipas kapacitetit, sipas datave të caktuara në tabelë

DHOMË DOPJO

Mëngjes

Mëngjes

Darkë

Mëngjes

Drekë

Darkë

 

01/06 /2020    –  30 /06 / 2020                     

29 €

40 €

52 €

►Rezervo

01/07/ 2020    –  10 /07 / 2020     

37 €

48 €

60 €

►Rezervo

11/07/ 2020    –  31 /07 / 2020     

39 €

51 €

62 €

►Rezervo

01/ 08/2020    – 25/08 / 2020

53 €

64 €

76 €

►Rezervo

26/ 08/2020    – 31/08 / 2020

39 €

51 €

62 €

►Rezervo

01/09 / 2020   –  30/09 / 2020                      

29 €

40 €

52 €

►Rezervo

01 /10/ 2020  –  31 /05 / 2021                    

24 €

36 €

47 €

►Rezervo
         

DHOMË DYSHE

1 natë 1 natë 1 natë  

01/06 /2020    –  30 /06 / 2020                     

29 €

40 €

52 €

►Rezervo

01/07/ 2020    –  10 /07 / 2020     

37 €

48 €

60 €

►Rezervo

11/07/ 2020    –  31 /07 / 2020     

39 €

51 €

62 €

►Rezervo

01/ 08/2020    – 25/08 / 2020

53 €

64 €

76 €

►Rezervo

26/ 08/2020    – 31/08 / 2020

39 €

51 €

62 €

►Rezervo

01/09 / 2020   –  30/09 / 2020                      

29 €

40 €

52 €

►Rezervo

01 /10/ 2020  –  31 /05 / 2021                    

24 €

36 €

47 €

►Rezervo
         

DHOMË TRESHE

1 natë 1 natë 1 natë  

01/06 /2020    –  30 /06 / 2020                     

37 €

48 €

60 €

►Rezervo

01/07/ 2020    –  10 /07 / 2020     

45 €

56 €

68 €

►Rezervo

11/07/ 2020    –  31 /07 / 2020      

48 €

60 €

71 €

►Rezervo

01/ 08/2020    – 25/08 / 2020

62 €

74 €

85 €

►Rezervo

26/ 08/2020    – 31/08 / 2020

48 €

60 €

71 €

►Rezervo

01/09 / 2020   –  30/09 / 2020                      

37 €

48 €

60 €

►Rezervo

01 /10/ 2020  –  31 /05 / 2021                     

31 €

43 €

54 €

►Rezervo
         

DHOMË KATËRSHE

1 natë

1 natë 1 natë  

01/06 /2020    –  30 /06 / 2020                     

46 €

58 €

69 €

►Rezervo

01/07/ 2020    –  10 /07 / 2020     

54 €

66 €

77 €

►Rezervo

11/07/ 2020    –  31 /07 / 2020     

56 €

68 €

79 €

►Rezervo

01/ 08/2020    – 25/08 / 2020

71 €

83 €

94 €

►Rezervo

26/ 08/2020    – 31/08 / 2020

56 €

68 €

79 €

►Rezervo

01/09 / 2020   –  30/09 / 2020                      

46 €

58 €

69 €

►Rezervo

01 /10/ 2020  –  31 /05 / 2021                    

41 €

53 €

64 €

►Rezervo

KËRKO OFERTË

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


<< Regjistrohuni për Ofertat >>


Përfshihen

TEST


Nuk Përfshihen

TEST


Prices

Room Type Dates Price