Hotele ne Itali

+355 4 2 420 892

Hotele ne Itali

Hotele ne Itali, Pulia, Kalabri, Sardenja, Sicili, all inclusive.
sipas ofertes 0

Description

Hotele ne Itali, Pulia, Kalabri, Sardenja, Sicili


Resorte me shërbim all inclusive, ose tre vakte me argëtim, ideal për pushime plazhi me familjen.

Shtypni mbi hotelin që doni për të parë detajet e plota.


Lista e Hoteleve

CALABRIA - TROPEA

 1. PIZZO CALABRO RESORT 4* -> tre vakte me pije
 2. SOLEMARE VILLAGE VILLAGE 4* -> tre vakte pa pije  
 3. STROMBOLI HOTEL 4* -> tre vakte pa pije  
 4. BV BORGO DEL PRINCIPE 4* – tre vakte me pije ose All Inclusive
 5. BV KALAFIORITA 4*– tre vakte me pije
 6. BAIA DELLE SIRENE 3*+ - All Inclusive i limituar
 7. SCIABACHE VILLAGE  3* - tre vakte me pije 
 8. TORRE RUFFA ROBINSON 3* – tre vakte me pije
 9. LA FATTORIA SUL MARE – aparthotel 3* tre vakte pa pije
 10. TONICELLO HOTEL RESORT 3* -> tre vakte me pije
 11. ORIZZONTE BLU DI TROPEA 3* → mengjes dhe darke
 12. HOTEL EDEN VILLAGE 3* → mengjes dhe darke me pije gjate vakteve
 13. LA CONCHIGLIA VILLAGE 4* -> all inculsive
 14. VILLAGGIO PINETA PETTO BIANCO 3* → mengjes dhe darke
 15. HOTEL VILLA ANTICA 4* - mengjes bufe
 16. HOTEL CLUB COSTA SMERALDA 3* → tre vakte pa pije
 17. BLU TROPICAL HOTEL 4* → tre vakte pa pije
 18. LABRANDA ROCCA NETTUNO 4* -> All inclusive

► BËNI KËRKESË KËTU PËR HOTELET NË TROPEA


CALABRIA CATANZARO

 1. CLUB ESSE COSTA DELLO IONIO 4* - 3 vakte bufe + pijet gjate vakteve
 2. CLUB ESSE SUNBEACH 4* - All Inclusive
 3. SIMERI VILLAGE 4* - All Inclusive
 4. VOI FLORIANA RESORT 4* - All Inclusive
 5. NAUSICAA VILLAGE 3* - All Inclusive i limituar
 6.  LE CASTELLA VILLAGE 4* – All Inclusive i limituar
 7. PORTO KALEO RESORT 4* - All Inclusive i limituar
 8. VILLAGGIO L'OASI 4* - All Inclusive i limituar
 9. BAIA DEGLI ACHEI VILLAGE 4 * - All Inclusive i limituar
 10. DELLE STELLE HOTEL 4* → tre vakte pa pije
 11. GARDEN RESORT CALABRIA 4* -> All Inclusive

► BËNI KËRKESË KËTU PËR HOTELET NË CATANZARO


PUGLIA - RAJONI

 1. RIVA MARINA RESORT 4* – All Inclusive
 2. RELAIS MASSERIA LE CESINE 4 * - All Inclusive 
 3. PIETRABLU RESORT & SPA 4 * - All Inclusive
 4. GRAND HOTEL RIVIERA 4* - tre vakte pa pije
 5. BASILIANI HOTEL 4* - tre vakte pa pije
 6. VOI ALIMINI RESORT 4* - All Inclusive
 7. OSTUNI MARINA VILLAGE 3*-> All inclusive
 8. FUTURA CLUB TORRE RINALDA RESORT 4* - All inclusive i limituar

► BËNI KËRKESË KËTU PËR HOTELET NË PUGLIA


Kontaktoni agjensinë Albanian Eagle Tours në telefon +355686064077 ose dërgoni mesazh..

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Ofertat sipas hoteleve


Nuk Përfshihen

Ofertat sipas hoteleve


Prices

Room Type Dates Price