Hotele ne LEFKADA PREVEZA PARGA

+355 4 2 420 892

Hotele ne LEFKADA PREVEZA PARGA

Hotele ne Greqi, Lefkada, Parga, Preveza, sherbim all inclusive, mengjes, ose mengjes dhe darke, pushime ne plazh, deti Jon.
Fillon nga 25

Description

Hotele ne Greqi, Lefkada, Parga, Preveza, sherbim all inclusive, mengjes, ose mengjes dhe darke, pushime ne plazh, deti Jon.

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.

LEFKADA      Sherbimi
Aliki Hotel 4* lefkada  Mengjes + Darke
Ionian Blue Bungalows & Spa Resort 5* lefkada   Mengjes + Darke
Lefkas Hotel 3* lefkada  Mengjes + Darke
Politia Hotel 3* lefkada  Mengjes + Darke
Porto Galini Resort 4* lefkada    All inclusive
Porto Ligia Hotel 3* lefkada  Mengjes + Darke  
Red Tower Hotel 3* lefkada  Mengjes + Darke
Rouda Bay Hotel 3* lefkada  Mengjes + Darke
Villa Veneziano Villa 4* lefkada  Mengjes + Darke
Lefkadio Suites 4*  Mengjes
Ioanian Star Hotel Lefkada 4* Mengjes + Darke
Tesoro Hotel Lefkada 3*  Mengjes + Darke
   
PREVEZA  
Aktaia Boutique Hotel 3* preveza  Mengjes + Darke
Ammos Bay Hotel 3* preveza  Mengjes + Darke
Daluz Boutique Hotel 4* preveza  Mengjes + Darke
Ionian Theoxenia Hotel 4* preveza  Mengjes + Darke
Kanali Hotel 3* preveza  Mengjes + Darke
Margarona Royal Hotel 3* preveza  Mengjes + Darke
Poseidon Beach Hotel 2* preveza  Mengjes + Darke
The Captains House Boutique Hotel 4* preveza  Mengjes + Darke
   
   
PARGA    
Acrothea Hotel Apartments 4* parga  Mengjes + Darke
Byzantio Hotel & Apartments 4* parga  Mengjes + Darke
Lichnos Beach Hotel 5* parga  Mengjes + Darke
Parga Beach Resort 3* Parga  Mengjes + Darke
Salvator Hotel Villas & Spa 4* parga  Mengjes + Darke

BËNI KËRKESË KËTU..


Përfshihen

Shtyni mbi hotelin qe te pare detajet e plota


Nuk Përfshihen

Shtyni mbi hotelin qe te pare detajet e plota


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Prices

Room Type Dates Price