HOTELE NE MALIN E ZI

+355 4 2 420 892

HOTELE NE MALIN E ZI

Hotele ne Malin e Zi, hotele qyteti ne Podgorice, resorte all inclusive plazhi ne Budva, hatele malore ne Kolashine ne kohen e debores dhe ski.
Fillon nga 45


Përfshihen

Shtypni mbi linkun e hotelit per te hapur detajet e plota!


Nuk Përfshihen

Shtypni mbi linkun e hotelit per te hapur detajet e plota!


Prices

Room Type Dates Price
16/08/2017 - 31/08/2020 45€ / Fillon nga Select