Hotele ne Maqedoni

+355 4 2 420 892

Hotele ne Maqedoni

Hotele ne Maqedoni, Mavrovo, Oher, Struge, Shkup, llixha ne Kosovrast dhe Banjisht, ideal per pushime malore, ski, pushime verore ne Liqen ose mal.
Fillon nga 19

Description

Hotele ne Maqedoni, Mavrovo, Oher, Struge, Shkup, llixha ne Kosovrast dhe Banjisht, ideal per pushime malore, ski, pushime verore ne Liqen ose mal.

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.

Mavrovo Sherbimi
   
Bistra Hotel Mavrovo 4* Mengjes+Darke
Hotel Alpina Mavrovo 4* Mengjes+Darke
Hotel Lodge Mavrovo 3* Mengjes+Darke
Hotel Makpetrol Mavrovo 3* Mengjes+Darke
Hotel Sport Mavrovo 3* Mengjes+Darke
Hotel SRNA Mavrovo 2* Mengjes+Darke
Radika Resort Mavrovo 5* Mengjes+Darke
   
Diber  
Lixhat Capa, Banjisht & Kosovrast 3*  Mengjes, Dreke, Darke, Doktor!
   
KËRKO PREVENTIV..  

Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


Nuk Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


Prices

Room Type Dates Price
2 të rritur

Adults: 2

16/08/2017 - 31/08/2020 19€ / Fillon nga Select