Hotele ne Zakynthos

+355 4 2 420 892

Hotele ne Zakynthos

Hotele ne Zakynthos Greqi, hotele All Inclusive.
sipas ofertes: 0

Description

Hotele ne Zakynthos Greqi, pushime ne plazh me familjen ose shoke, sherbim All Inclusive ose vetem mengjes ose darke, Navagio Beach, Zante, Tsivili.

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


ZAKYNTHOS 31 Maj, 7 netë / 8 ditë

Letsos Hotel 3*

€171/personi – mëngjes dhe darkë të përfshirë

DETAJET E HOTELIT


ZAKYNTHOS 31 Maj, 7 netë / 8 ditë

Astoria Hotel 2*

€255/personi – mëngjes dhe darkë të përfshirë

DETAJET E HOTELIT


ZAKYNTHOS 31 Maj, 7 netë / 8 ditë

Georgina Inn Hotel 2*

€221/personi – mëngjes dhe darkë të përfshirë

DETAJET E HOTELIT


ZAKYNTHOS 31 Maj, 7 netë / 8 ditë

Matilda Hotel 4*

€222/personi – mëngjes dhe darkë të përfshirë

DETAJET E HOTELIT


ZAKYNTHOS 4 Qershor, 7 netë / 8 ditë

Mabely Grand Hotel  5*

€343/personi – mëngjes dhe darkë të përfshirë

DETAJET E HOTELIT


ZAKYNTHOS 31 Maj, 7 netë / 8 ditë

Palazzo Di Zante Hotel 4*

€290/personi – All Inclusive

DETAJET E HOTELIT


ZAKYNTHOS 31 Maj, 7 netë / 8 ditë

Zante Imperial Beach Hotel 4*

€298/personi – All Inclusive

DETAJET E HOTELIT


KËRKO OFERTË

Lista Hoteleve Sherbimi
   
Aqua Bay Hotel Zakynthos 5* All Inclusive
Arion Resort Hotel Zakynthos 4* Mengjes + Darke
Astoria Hotel Zakynthos 2* Mengjes + Darke
Best Western Galaxy Hotel Zakynthos 5* All inclusive
Best Western Zante Park Hotel Zakynthos 5* All inclusive
Canadian Hotel Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Denise Beach Hotel Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Diana Palace Hotel Zakynthos 4* All inclusive
Exotica Hotel by Zante Plaza Zakynthos 4* All inclusive
Filoxenia Hotel Zakynthos 4* All inclusive
Georgina Inn Hotel Zakynthos 2* Mengjes + Darke
Gerakas Belvedere Hotel & Luxury Zakynthos 4*  Mengjes + Darke
Keri Village Hotel Zakynthos 4* All Inclusive
Konstantin Beach Hotel Zakynthos 3* All Inclusive
Lesante Blu Exclusive Beach Resort Zakynthos 5* Mengjes + Darke
Letsos Hotel Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Louis Zante Beach Hotel Zakynthos 4* All inclusive
Mabely Grand Hotel Zakynthos 5* All inclusive
Matilda Hotel Zakynthos 4* Mengjes + Darke
Meandros Boutique Hotel & Spa Zakynthos 4* Mengjes + Darke
Palatino Hotel Zakynthos 4* Tre vakte 
Palazzo Di Zante Hotel Zakynthos 4* All inclusive
Pantheon Hotel Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Park Hotel & Spa Zakynthos 4* All inclusive
Piccadilly Apartments Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Planos Beach Hotel Zakynthos 3* All inclusive
Sentido Louis Plagos Beach Hotel Zakynthos 4* All inclusive
St. John Villas Zakynthos 5* Mengjes + Darke
Strada Marina Hotel Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Sunrise Hotel Zakynthos 3* All inclusive
The Bay Hotel & Suites Zakynthos 5* Mengjes + Darke
The Lesante Luxury Hotel & Spa Zakynthos 5* Mengjes + Darke
Timotheos Studios Apartments Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Tsamis Zante Hotel Zakynthos 4* All inclusive
Tsilivi Beach Hotel Zakynthos 4* All inclusive
Tsilivi Palazetto Hotel Zakynthos 4* Mengjes + Darke
Varres Hotel Zakynthos 3* Mengjes + Darke
Zante Royal Resort and Water Park Zakynthos 4* All inclusive

 


KËRKO PREVENTIV..

 


Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


Nuk Përfshihen

Shtypni mbi hotelin qe doni per te pare detajet e plota.


Prices

Room Type Dates Price
2 të rritur

Adults: 2

16/08/2017 - 31/08/2020 0€ / sipas ofertes: Select