Lixhat Capa, Banjisht & Kosovrast

+355 4 2 420 892

Lixhat Capa, Banjisht & Kosovrast

Lixhat Capa,Banjisht & Kosovrast - Mengjes, Dreke, Darke, Doktor
2 te rritur 7 nete 220

Description

Në një lartësi mbidetare prej 880 metra, në zemrën e një rripi malor të mbushur me pisha të larta ndodhen Lixhat Capa,Banjisht & Kosovrast ku atmosfera e qetë dhe relaksuese nuk është e gjitha çka ofrojne keto  resorte. Në Banjisht  dhe Kosovrast do të gjeni shërbime mjekësore me ujëra termo-minerale, fangoterapi natyrale, fizioterapi dhe shumë aktivitete tjera për t’ju mbajtur në formë dhe për të regjeneruar shëndetin tuaj.Në brendësi resortet do iu  ofrojne akomodim modern dhe luksoz jo vetëm për të kaluar një natë, por edhe për të shijuar llixha, për një periudhë më të gjatë.


harta  video  tripadvisor


KËRKO PREVENTIV..


Përfshihen

  • Akomodimi me pansion të plotë (mëngjes, dreke dhe darkë)

  • Kontrollet mjekësore gjatë kohës së qëndrimit

  • Të gjitha terapiat që mjeku i cakton për ju gjatë ekzaminimit.

  • TVSH dhe taksat turistike


Nuk Përfshihen

Transporti

masazhet (paguhet ekstra 5 euro për çdo seancë)


Prices

Room Type Dates Price
17/08/2017 - 31/12/2020 220€ / 2 te rritur 7 nete Select
17/08/2017 - 31/12/2020 240€ / 2 te rritur 7 nete Select
17/08/2017 - 31/12/2020 260€ / 2 te rritur 10 nete Select
17/08/2017 - 31/12/2020 300€ / 2 te rritur 10 nete Select