AET: Hotels

+355 4 2 420 892

HOTELE NE SELANIK

Hotele ne Selanik Greqi, prane qendres.

Starting45Fillon nga

Details

Hotele ne Zakynthos

Hotele dhe Resorte me shërbim All Inclusive, në Zakynthos Greqi.

Starting0sipas ofertes:

Details

HOTELE NE MALIN E ZI

Hotele ne Malin e Zi, hotele qyteti ne Podgorice, resorte all inclusive plazhi ne Budva, hatele malore ne Kolashine ne kohen e debores dhe ski.

Starting45Fillon nga

Details

Hotele ne Maqedoni

Hotele ne Maqedoni, Mavrovo, Oher, Struge, Shkup, llixha ne Kosovrast dhe Banjisht, ideal per pushime malore, ski, pushime verore ne Liqen ose mal.

Starting19Fillon nga

Details

Hotele ne Turqi - Bodrum

All Inclusive: hotel + transferte!

Starting50Fillon nga

Details

Hotel Mihallari

Hoteli dhe Taverna Mihallari i pozicionuar ne fashatin turistik te Dardhes i pershtatshem per te gjetur komoditetin e duhur duke ju lejuar te provoni ushqimet tradicionale qe ofron ne cilesine maksimale.

Starting50dhome standarte

Details

Vila Falo Voskopoje

Vila Falo Voskopoje - Mengjes

Starting18Fillon nga

Details

Hotel Pashuta Voskopoje

Hotel Pashuta,Voskopoje - Mengjes

Starting18Fillon nga:

Details

Lixhat Capa, Banjisht & Kosovrast

Lixhat Capa,Banjisht & Kosovrast - Mengjes, Dreke, Darke, Doktor

Starting2202 te rritur 7 nete

Details

Radika Resort, Mavrovo

Radika Resort Mavrovo - Mengjes + Darke

Starting0sipas ofertes

Details