AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Cronwell Rahoni Park Hotel Halkidiki

Cronwell Rahoni Park Hotel Halkidiki eshte i vendosur ne koder i rrethuar nga peme ulliri, pisha te harlisura dhe deti i kristalte i cili ndodhet ne nje distance rreth 150 metra.

Starting0sipas ofertes

Details

Cronwell Sermilia Resort Halkidiki

Cronwell Sermilia Resort Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Danai Beach Resort & Villas Halkidiki

Danai Beach Resort & Villas Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Daphne Holiday Club Hotel Halkidiki

Daphne Holiday Club Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Despotiko Apartment Hotel & Suites Halkidiki

Despotiko Apartment Hotel & Suites Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Diaporos Hotel Halkidiki

Diaporos Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Eagles Palace Hotel Halkidiki

Eagles Palace Hotel Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Ekies All Senses Resort Halikidiki

Ekies All Senses Resort Halikidiki ndodhet ne gadishullin Sithonia ne brigjet Vourvourou rreth 110 km larg nga aeroporti i Selanikut.

Starting0sipas ofertes

Details

Elani Bay Resort Halkidiki

Elani Bay Resort Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki - All inclusive

Starting0sipas ofertes

Details