AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Garden Resort Calabria

Garden Resort Calabria nje resort me 4 yje i vendosur ne Acconia di Curinga, Itali. Hoteli ofron sherbim All inclusive.

Starting524Fillon nga:

Details

Pizzo Calabro Resort

Pizzo Calabro Resort, resort me 4 yje, i vendosur në Pizzo Calabro, Kalabri, Itali, të gjitha vaktet dhe pijet e përfshira.

Starting532Fillon nga:

Details

Porto Ada Village Resort

Porto Ada Village Resort, nje resort me 4 yje i pozicionuar ne Pizza, Itali. Kompleksi ofron te gjitha vaktet, pijet, dhe nje qendrim te paharrueshem.

Starting483Fillon nga

Details

Hotel Residence Solemare Village

Hotel Residence Solemare Village, nje resort me 4 yje i vendosur ne Ricadi, Kalabri, Itali. Hoteli ndodhet shume prane detit dhe ofron te gjitha vaktet dhe pijet.

Starting413Fillon nga:

Details

Hotel Villaggio Stromboli Kalabri

Hotel Villaggio Stromboli nje hotel me 4 yje i pozicionuar ne bregdetin e Kalabrise 3 km nga Santa Doemnica, Itali. Hoteli ofron sherbim all inclusive.

Starting427Fillon nga:

Details

Hotel BV Borgo Del Principe Kalabri

Hotel BV Borgo Del Principe Kalabri, hotel 4 yje Sherbimi all inclusive.

Starting441Fillon nga:

Details

BV Kalafiorita Resort Kalabri

BV Kalafiorita Resort Kalabri, resort 4 yje perfshin te gjitha vaktet dhe pijet.

Starting441Fillon nga:

Details

Dolomiti Sul Mare Resort Kalabri

Dolomiti Sul Mare Resort Kalabri nje resort me 4 yje i cili kufizohet nga gjiret e bukura ne bregdetin e Tirrenian, Kalabri.

Starting0sipas ofertes

Details

Baia delle Sirene Beach Resort

Baia delle Sirene Beach Resort eshte i pozicionuar ne Sant' Irene, Itali. Hoteli ofron sherbime cilesore, te gjitha vaktet dhe pijet.

Starting378Fillon nga:

Details

Nicotera Beach Village Resort

Nicotera Beach Village Resort, nje resort me 4 yje i pozicionuar ne bregdetin Thyrrenic, Itali. Hoteli ofron te gjitha vaktet, pijet dhe pushime relaksuese.

Starting0sipas ofertes

Details